anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu imprimanta. Nu ia foi nici cand apas pe butonul ala, sa fie din cauza ca is goale cartusele? adica starea cartuselor poate influenta faza cu luatul foilor?
PS: Epson Stylus DX4050 e multifunctionala iar scannerul functioneaza.

6 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Epson stylus este pentru mine o amintire trista. Dupa terminarea cernelii cartusele se ard la propriu adica cipul din ele si nu mai merg refolosite, adica refill (reincarcate cu cerneala) trebuie sa cumperi altele si valoarea totala a lor depaseste valoarea unei imprimante noi cu tot cu cartuse.Asa ca ia aminte.Bafta

| wintage a răspuns:

Poate influenta normal numai ca verifica daca tu bagi bine foile acolo. Cand pui teancul de foi acolo, face "click"? Intra intr-un loc?

| jtest a răspuns (pentru wintage):

Foile le bag bine, doar ca atunci cand apas pe buton sa-mi ia una nu se invarte nici o rola, nimic.

| SmileYasminutzaa a răspuns:

E cel mai probabil ca sunt uscate cartuse si nu le ai mai folosit de mult timp cartuse atunci se poate usca, cred ca trebuie sa ii scoti si sa- l scuturi (ca asa am facut)si mi-a mers cartuse deja.

| Andr3e a răspuns:

Daca nu are cartusul macar jumate nu are cum sa-ti functioneze.Cu toate ca poate fi si de la firma cartuselor

| jtest a răspuns:

Problema e ca nu-mi ia foile. Asta vreau eu s-o rezolv