Si eu recent am laptop de 2 ani! si In ultimul Timp si mie mi se intamplase tot la fel! Cum am rezolvat? Am cumparat alta baterie! Si Problema Rezolvata! Asa te sfatuiesc si pa tine sa faci!
Daca ai acelasi tip de acumulator cu cel original si spui ca bateria singura tot mai tine, atunci s-ar putea sa fie o problema la circuit. Dar daca totusi ai luat acumulatorul de undeva la mana a 2a sau l-ai schimbat cu unul de la un alt laptop cu mufa asemanatoare, s-ar putea ca aici sa fie o problema de compatibilitate. Desi s-ar putea s anul intelegi de ce, la fel am patit si eu cu un vaio intr-o excursie, si pana nu i-am facut rost de acumulator de la Sony nu mi-a mers bine. (eu mi-l uitasem) Incearca sa cumperi unul original sichiar din reprezentanta daca ai posibilitatea, si asa o sa ai si o garantie la el.
Multa Bafta!
Acumulatorul e original, bateria are 3 ani vechime. O sa desfac bateria si o sa masor bateriile cu un multimetru sa vad daca e de acolo. Sper sa nu fie circuitul de incarcare de vina, dar daca e, cred ca o sa vand laptopul sa scap de el.
anonim_4396 întreabă: