anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu laptopul meu hp.Astăzi l-am bagat la incarcat si dupa vreo 2 ore si ceva m-am dus sa vad daca s-a incarcat si nu il mai pot folosi se aprinde ecranul jos in stanga apare cum apare mereu data si ora si cand dau sa ma conectez nu-mi apare nimic doar imi apare imaginea de fundal.Ce s-a intamplat cu el?

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Sistemul de operare sau o problemă hardware.Hai că sistemul de operare-l poţi rezolva acasă, dar problemele hardware numai în service.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Scoate i bateria si tine l numai pe incarcator in priză.

| NLS a răspuns:

Incarca o poza cu ce apare pe ecran, din ce spui acolo reiese ca se blocheaza dupa ce introduci/alegi userul.

Nu se aud niste bipuri sonore?

Ai HDD la el? Daca da, se aude lucrand?
Daca e SSD, laptopul ar trebui sa aiba niste LED uri de stare, cel pentru memoria de stocare (HDD sau SSD ) se aprinde?

| Irinelp a răspuns:

Probabil că clapeta nu mai face contactul electric cum trebuie cu tastatura, apasă cu degetele puțin pe ecran și (sau) pe spatele clapetei.

| tzionut a răspuns:

Draga depinde de aptitudinile tale. Daca esti in stare sa iti repari laptopul singura sau nu. sfatul meu. Du laptopul la o firma de serviceuri calculatoare, costa ceva dar vei sti unde e problema si cat costa. Daca reparatia lui costa mai mult de 60% decat achizitia unui nou, cumpara altul nou.

| anonim_4396 explică (pentru tzionut):

Vreau doar sa stiu ce are ca nu prea pot acum sa ma duc la un service de aia intreb! nu nu stiu sa repar calculatoare dar voiam să stiu care e cauza.Asta stiu ca trebuie dus la un service.

| tzionut a răspuns:

Multe posibile cauze:
1 probleme de alimentare - fir intrerupt si nu se mai incarca bateriile
2 probleme de intretinere - umiditate si praf combinatie dezastruoasa... cost mare daca ai scurt la placa de baza
3 contact imperfect la vreun cablu, sau topit de la incalzire excesiva
Doar un tehnician service iti poate spune dupa ce il desface.