E de la placa video ceva sau de la un malware ce ți-a afectat hradware-ul. încearcă o dezinfectare cu Avira rescue system de aici:
http://www.lenovoexclusiv.ro/......n-dvd.html
Descarcă ISO scrie-l pe un cd și buteazăde pe el.
Dă-i o scanare folosind funcția de remouve nu de rename viruses. Dacă nu ai net de la RDS poți actualiza antivirusul, deși are cele mai noi actualizări în Kit.
Dacă asta nu a dat roade înseamnă că e ceva din hardware și asta se rezolva într-un service autorizat.Să știi că virușii nu numai sistemul de operare îl atacă ci și componentele hardware sau chiar bios-ul, de asta e indicat cada folosești Windows să folosești un program antivirus, deși nici cu cel mai scump și performant din lume tot nu ai protecție 100%, că așa e treaba cu Wingozu și „sateliții" acestuia.Succes
Nu cred ca are legatura cu antivirusul, dar e important sa ai unul! Problema ar putea fi la placa video, iar recomandarea este sa mergi la un service autorizat pentru investigatii! Cauzele pot fi multiple! Succes!
Imaginea nu cred ca tremura de la virusi nu am mai auzit de asa ceva, de obicei imaginea tremura continuu daca monitorul/laptopul s-a magnetizat, monitorul are o optiune de demagnetizare, la laptop nu stiu cum e.
Annd întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: