anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu laptopul. Va zic babeste, ca nu ma prea pricep.

http://www.evomag.ro/......55144.html

Am un laptop asa.

In stanga mea are o rotita care se aude cam urat, parca imi face pe creier(pe dreapta nu are rotita). N-am observat cand se aude.

Mi s-a zis sa il aspir, l-am aspirat prin orificiile alea, pentru ca nu il pot desface de tot ( desi ma bate gandu sa bag surubelnita :)) ) si acum nu i-am mai bagat coolerul exterior (e unul ieftin, la care abia ii mai merg 2 rotite,ventilatoare, cum s-or numi, din 3) si parca tot se aude acel sunet.

Sincer, nu stau bine cu banii, ca sa il duc la cineva specializat, dar vreau sa am grija de el.

Daca stau in pat cu laptopul, sub el am o bucata de lemn pal, deci poate "respira".

Daca nu o sa mai folosesc coolerul, are ceva?

A, in legatura cu bateria, de obicei, cand e incarcata, scot incarcatorul si cand ma atentioneaza ca se descarca, il bag din nou. E ok asa?

Intrebarea mea ar fi: cum sa am grija de el cat mai mult si sa il am cat mai mult posibil? Funda si voturi.

2 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Mai intai trebuie curatat si dupa aceea il intreti normal. Cu bateria e bine si asa, desii il poti tine tot timpul conectat la 220, nu se strica nimic.
Curatarea cu un aspirator se face cu furtunul pe refulare (adica aspiratorul sa dea aer si nu sa traga) sau cumperi un spray cu aer comprimat special pentru curatat. Daca ai zgomot la cooler neaparat trebuie curatat. E bine daca sub laptop ai ceva in permanenta pentru a trage aerul, ex. cooler extern.

| laptopnews a răspuns:

Mergi la un service autorizat pentru curatare! happy