Salut ieri navigam pe net si am dat peste un caz ca al tau tot asa zicea ca ii face figuri nu stiu ce sa cred oare sa fie ceva dela yahoo sau poate dela netul vostru e slab! incearca asa dezinstaleazal si dai un reset la pc dupa instaleazal din nou bafta
Incearca sa instalezi flashu'u sau alte programe si asa am si eu se poate si de la ei
Am instalat flashu dar degeaba nici o schimbare...am incercat sa intru si de pe alt calculator pe mess si la fel imi arata nu imi apar avatarele!
Si cred ca inca nimeni nu are un raspuns pentru noi si eu am instalt si dezinstalat mess-uri degeaba!
Problema se pare e de la Yahoo, daca vrei neaparat sa vezi pozele celorlalti, pune mess.11 beta, la mine a disparut problema dupa ce, l-am instalat.
Aici e problema cu avatarele intrati aici http://intl.m.yahoo.com/ si aveti toate pozele la avatar(este un site de mobil dar macar aveti pozele la avatar ale prietenilor)
Salut.Azi 23-02-2011 nu apar avatarele in lista de mess.Banuiesc ca e de la compania Yahoo.Nu e de la noi din pc.Am reinstalat si windows-ul din aceasta cauza, dar degeaba. Problema persista.Nu ne ramane decat sa asteptam.