Salut! Incearca un reset din bios. Daca nu merge deloc cred ca ai probleme hardware si nu software, degeaba ai instalat windows. Vezi ce componenta iti face problema. Poti scoate bateria de la bios, memoriile si placa video timp de 20 min. Le remontezi, intri in bios si treci data si ora! Vezi ce zice! Daca nu esti multumit de el ar trebui sa ii faci un mic upgrade, multe componente nu mai au acelasi randament (dupa niste ani de functionare). Poate fi hardul, placa, memoriile. Vezi de unde vine problema!
Valentin cum sa iti zic nu am prea mult de cand am schimbat si piesele(procesorul/placa video/ramii /placa de baza) toate merg perfect nu stiu care e problema
Salut! Din ce spui se pare ca ai o problema la hard sau la memoriile montate. Poti instala un soft sa verifici asta. Dintr-o fraza nu poti repara un computer, situatiile sunt diferite. Se pare ca ceva nu ii place (una din componente nu functioneaza cum trebuie... chiar daca e noua, nu inseamna ca e si 100% compatibila - ca functionalitate). Cel mai grav e sa nu fie placa de baza (daca nu e noua).
Eu sincer..as crede ca e o problema la hard...el face multe figuri.dar nu prea imi mai permit sa il schimb ce as putea sa ii fac..de exemplu acum ceva timp am avut o eroare care nici macar cu repararea startului nu mergea...(Ctrl+Alt+Delete)orice faceam aparea asta blue screen la fel ..acum vom vedea.
Nu prea mai vreau sa ma bazez pe astia..sunt niste oameni de carton :/