Pai daca ai net de la dolce cheamai pe ei ca am avut si eu asa o problema si ei ai rezolvato... fundota
Încearcă să resetezi Rooter-ul. Dacă tye uiţi atent la spatele lui este ca un fel de buton pe care scrie reset.E ascuns în carcasa rooter-ului şi ca să îl resetezi trebuie să foloseşti o scobitoare sau un ac. Dacă nici aşa problema cu wifi-ul nu s-o rezolvat atunci înseamnă că s-o defectat rooter-ul şi trebuie înlocuit cu un altul; distracţie ce te va costa între 100-500 RON(unul decent nu de alea făcute pe vapor ce le găseşti sub 100 RON). Succes
Si eu am patit la fel, scoate-l de tot il deconectezi si nu lasi nimic conectat si Deconecteaza-te
Daca e Romtelecom, e o problema de soft a routerului. O pot rezolva ei online, pana atunci nu poti face altceva decat sa il scoti din priza, il bagi iarasi si pentru o perioada merge.
Daca nu este romtelecom sau daca este de la romtelecom si ai sunat si nu te-au rezolvat, la setarile de criptare (WPA encryption) seteaza TKIP+AEP. Sau poate ti s-a resetat routerul si s-a schimbat parola.
YzuD întreabă: