| ingerashulll a întrebat:

Am o problema cu notebooku. Nu stiu unde sa mai intru pentru ca la fiecare 2 ore face restart. Mentionez ca am windows 7, dar nu l-a instalat cineva cunoscut. L-am cumparat cu windowsu instalat. Tata nu vrea sal dau unui progamator sa se uite. Unde as putea intra sa verific de ce face asa? Multumesc :*

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

E de la windows 7, de la 1 martie 2010 toate versiunile beta piratate se restarteaza din 2 in 2 ore.
O solutie ar fi ->
- start->run ->cmd
- sfc /scannow
- asteapta sa termine
- slmgr /rearm
- asteapta sa termine, click ok
- restart
- fa update la ce poti face ( inclusiv cele din hidden updates )
- restart
Nota:
Unele windows-uri vor trebui "reactivate" w7 dupa aceasta operatiune.

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ce programe, jocuri ai deschise cand isi da restart?
Ce memorie RAM ai?
Ce procesor?

INFORMATII SISTEM -> Start -> Run -> msinfo32 ->Aici ai date despre sistemul tau + drivere

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

| ingerashulll explică (pentru neluL):

Nu e de la supraincalzire precis! Nu are importanta ce e deschis, poate sa fie la somn si cind il aprind poate sa dea restart si de fiecare data fix la 2 ore. Memoria operativa 2 gb, memoria hard 300 gb, procesor AMD E-450 APU with radeon HD graphics 1.65 GHz, daca intelegi ce am scris big grin multumesc

| neluL a răspuns (pentru ingerashulll):

E de la windows 7, de la 1 martie 2010 toate versiunile beta piratate se restarteaza din 2 in 2 ore.
O solutie ar fi ->
- start->run ->cmd
- sfc /scannow
- asteapta sa termine
- slmgr /rearm
- asteapta sa termine, click ok
- restart
- fa update la ce poti face ( inclusiv cele din hidden updates )
- restart
Nota:
Unele windows-uri vor trebui "reactivate" w7 dupa aceasta operatiune.

| charleslouboutin a răspuns:

Daca face la fix 2 ore de fiecare data...e ceva din setari. Daca nu, se supraincinge.

| Sicoe_Seby_1972 a răspuns:

Posibilitatea este sa se incalzeasca si de acea se restarteaza chipsetul video sau procesorul nu mai rezista caldurii prea mari nu mai face fata