| Eu4EverX a întrebat:

Am o problema cu pc-ul de vreo 2 saptamani mi-am instalat windows-ul si de atunci si cand intru pe Opera sau Mozilla pe orice site intru toate mi se vad mai mari ( la dimensiuni mai mari) si imi apar jos si in dreapta acele bari sa pot merge mai in jos si mai in sus pe pagina sa pot vedea tot deci nu incap toate o o pagina ( sa ii zic asa)si iconitele de pe desktop se vad mai mari si paginile de la messenger. Ce pot sa fac? Va rog ajutati-ma, e foarte enervant sa te tot chinui sa multi in jos si in sus sa poti vedea tot de pe pagina respectiva. Un sfat ce sa fac? Mersi:*

Răspuns Câştigător
| Nymphobic a răspuns:

Mareste rezolutia. Ca sa faci acest lucru Click dreapta pe desktop -> Properties -> Settings -> dai la Screen Resolution spre mai mult (nu la maxim ca s-ar putea sa nu mai vezi nimic) recomandat ar fi 1024*768 sau 1280*1024 daca ai monitor mai mare. Daca nu merge sa maresti rezlutia inseamna ca nu ai driverele bune pentru placa video.

Succes.

3 răspunsuri:
| madalinutza a răspuns:

Instaleaza-ti din nou windowsulhee hee
sau cheama pe cineva care se pricepe.
succes:*

| emanuelf a răspuns:

Schimba resolutia la monitor, adica da click de dreapta pe desktop si alege proprietati, apoi settings si trebuie sa muti bara unde scrie screen resolution, adica in dreapta. Apoi aplica setarile si brici, ar trebui sa mearga. Daca nu merge instaleaza driverele video de pe cd-ul computerului, asta daca l-ai cumparat nou.

| dorincosti a răspuns:

Cum a zis si Nymphobic, 1024x768 este perfect!