| GunsNRoses44 a întrebat:

Am o problema cu pc-ul meu, la orice vreau sa instalez apare o eroare si spune: "the program contained a virus and was deleted", LA ORICE!

Răspuns Câştigător
| Nep_Marius_1990 a răspuns:

Ai un virus care nu iti permite sa faci acest lucru. iti recomand. si este si ok pentru pc-ul tau o reinstalare de wind. este necesara o data la 6 luni. de multe ori instalam multe prostii si din acest motivi ingreunam functionarea lui si asa captam odata cu ele si virusii care cauzeaza probleme pe care antivirusul nu le pot rezolva. stiu ca ti-au zis-o multi. dar consider ca e cea mai buna solutie. daca nu vrei reinstalare. i-ati un antivirus bun si scaneaza tot pcul. sterge tot ce e infectat. si dupa incearca sa instlezi ce vrei. daca ai in continuare aceiasi problema. reinstleaza wind. ai mai mult de castigat decat o simpla dezinfectare.

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

...Ce enervant...Dezinstalaează antivirusul care a pus stăpânire pe calculatorul tău, sub motive de paranoia comercială și vei vedea că totul va funcționa.Sau temporar dezactivează-l/setează-l cum trebuie ca să nu mai faca asta.Succes

| MskDesign a răspuns:

Asa se intampla can nu stiti sa va feriti de rele pe net.Eu nu folosesc antivirus de cel putin 5 ani, si nu am probleme cu computerul.Nu folosesc antivirus pentru ca sunt facute in asa fel sa puna stapanire pe system,iar eu nu vreau asa ceva. Daca totusi vreau sa vad ceva sau iau o aplicatie care deja din start stiu ca e riscanta,pregatesc cd de instalare cu windows,deconectez pc de la net, si ii dau tot inainte. Daca se face praf windows-ul il reinstalez, am un hdd velociraptor in comp pentru windows si altul care e pentru backup de date, pe care in fiecare saptamana il reactualizez cu date noi.
Concluzia!
Reinstaleaza-ti windows-ul si spune NU antivirusului, caci stapanii suntem noi.

| ursey a răspuns:

Cel mai sigur schimba windowsu si baga de la inceput dupa ce bagi driverele si antivirusu si cauta unu mai bunicel ia macar unu trial mai bun si testeazat-i tot PCu dupa ce faci windowsu

| CiprianDoarEu a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa schimbi windowsul.

| Skyglory95 a răspuns:

Parerea mea e ca ai un antivirus praf! dezinstaleazal i sterge-l iar apoi descarca un alt antivirus mai bun! daca tot nu merge reinstaleaza sistemul de operare!

| zippy95 a răspuns:

Totul e de la antivirus si cu el intalat nu vei instala nimic niciodat! dezinstaleazal si instaleaza-ti AVAST asta consuma putine resurse si nici nu te deranjeaza la instalari!

| popaalex1234 a răspuns:

Pai eu zic ori sa vezi daca ai o problema la antivirus ori sa schimbi Windows-ul