| boobo94 a întrebat:

Am o problema cu resoftarea dispozitivului Samsung SGH-X830.As dori sa stiu cum pot face acest lucru si de ce materiale am nevoie pentru acest proces!

5 răspunsuri:
| benny a răspuns:

Iti trebuie cablu de date si softul ca sa poti sa il pui in telefon, dar ai grja ca s-ar putea sa nu reusesti asa ca mai bine du-te la un service gsm pentru cativa lei

| boobo94 explică (pentru benny):

Iti multumesc pentru raspuns!

| boobo94 explică:

Http://gsm.zaxocenter.com/samsung_3.htm
Acesta este un site in care se gasesc mai multe softuri pentru diverse dispozitive Samsung si de asemenea este disponibil si utilitarul.Am postat acest link pentru persoanele care sunt intr-o situatie similara!

| vasile1 a răspuns:

Metoda 1: cablu de date si soft. Soft-ul se gaseste foarte greu, si de multe ori nu e gratis. Folosind metoda asta ai sanse mari sa iti strici telefonul.
Metoda 2: cablu special de date cu box special care sa fie compatibil. Cablul e 20$ + box-ul vreo 200$. Varianta scumpa ce o folosesc cei de la service-uri, dar e mai sigura si dupa te poti apuca de deblocat / reparat telefoane (box-ul se potriveste cam la 100-200 de tel).
Metoda 3: te duci la service, dai 20-40 lei si ti-l resofteaza

| boobo94 explică (pentru vasile1):

Iti multumesc pentru timpul pe care mi l-ai acordat,pot spune ca ma pricep cat de cat, iar metodele pe care mi le-ai expus mai sus le cunosteam si eu, as fi avut nevoie de soft si de utilitarul cu ajutorul caruia sa il pot instala.Am gasit intr-un final.