| Geogex a întrebat:

Am o problema cu siteul de pariuri www.bwin.com. Eu am 17 ani [deci nu sunt major si teoretic nu am voie sa joc jocuri de noroc] si am card de unde am introdus 50 de lei pe bwin. Am pariat si am castigat 150 de roni, iar cand am incercat sa imi trasmit cei 100 de roni pe care i-am facut profit, mi-a cerut actele de identitate. Imi este frica sa imi trimit buletinul pentru ca isi vor da seama ca nu am 18 ani. Si de editat as putea edita poza cu buletinul scanat cat sa schimb CNP-ul si sa para ca am 18 ani, nu 17. Insa imi este frica sa nu isi dea seama si sa am problene penale, sun acuzatia de fals in acte etc... Voi ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| mihai19d a răspuns:

Asteapta pana faci 18.
Pana at probabil o sa strangi cat pentru o masina happy
Dai de permis, iti scoti banii, iti cumperi masina si gata ai rezolvathappy

| navigator10 a răspuns:

Pentru mai multe informatii despre pariuri online iti recoamnda site-ul http://strategiipariuri.com/.

| SrgRazvan a răspuns:

Eu consider ca metoda ta este una foarte proasta, cea mai buna metoda ar fi sa vorbesti cu unul din parinti sau un prieten major si te poate ajuta, ii scoate pe numele lui.Bafta!

| TipsUkbet a răspuns:

Da sin pacate trebuie sa fii major pentru a juca la pariuri. Cel mai bine ar fi sa astepti, altfel iti vor lua banii.
Pentru mai multe detalii despre pariurile online vezi: www.biletulzilei.info