| JustRisa a întrebat:

Am o problema cu soft-ul la telefon. In 3 luni a fost de 2 ori in service. Prima data a reinstalat soft-ul, dar l-a o luna s-a stricat iar. L-am dus la 2 service-uri, dar mi-au spus ca are 7 virusuri care sterg soft-ul si nu l-au putut repara. Stiti vreoun service bun in Iasi care sa poata face ceva?

2 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Ai văzut ce pățești dacă ți-ai root-at telefonul cu dobitoceniile de pe google și nu numai?
Se poate face, dar cum îi plin de cârpaci în loc de depanatori reali de telefoane, iese....nu se poate.
Recomand un service autorizat unde cei de acolo vor radia și sectorul de boot și zi Z-ul, chestie ce un cârpaci cu acte, cum îs 90% din cei ce fac asta nu va fi capabil s-o facă.
Încearcă să iei legătura cu o reprezetanță a firmei telefonului tău.Ei te vor ajuta, contracost, desigur.
Succes

| Deyu0713 a răspuns:

Exact cum spune lupudepenet... daca vrei sa iti root-ezi telefonul trebuie sa stii cum se face. Eu am root dar nu am probleme cu el. Daca reusesti sa il repari ai grija ce mai instalezi si daca nu te stii cu chestile astea mai bine nu te baga ca iar il strici. Daca chiar vrei sa ii faci root, sa schimbi ROM-ul sau orice altceva vrei sa ii faci mai bine roaga pe cineva care stie. Succes