Il extragi undeva si dupa il deschizi.
n-are cum pentru ca s-ar fi aflat deja daca ar fi fost de la metin.
Da...si la fel.nu stiu ce sa mai fac... unii spun ca sunt virusi la tastatura, dar e prea absurd
Hmm, daca ar fi s-o luam asa, poate exista un program care iti modifica tastele deci poate fi o mica si foarte proasta farsa, incearca sa inlocuiesti functiile tastelor cu programul SharpKeys:
http://www.randyrants.com/2008/12/sharpkeys_30.html
sa-mi spui daca a mers sau nu.
Trebuie sa inst sharpkeys nu?
P.S. cred ca aceasta problema se mai trage si de la jocul metin2fun de pe www.metin2fun.ro
Mda,se pare ca nu il pot instala.Pentru a-l instala am nev de netframework4, iar pentru framework am nevoie de WIC,,iar pentru WIC imi trebuie icenta pentru windows xp,eu il am piratat, oricum, mc pentru raspunsuri si ca te-ai interesat...baga-mi id-ul meu de mess ca sa mai putem vb: zzz_marius
P.S. o sa primesti funda
E imposibil, windowsul meu e piratat si framework am versiunea 2.0 si imi merge, nu-ti trebuie framework 4, eu inca cred ca windowsul nu e bun, l-ai instalat de pe acelasi CD de pe care l-ai instalat si inainte?
mersi pentru funda.
Cu a zis speeder96
Il extragi undeva si dupa il deschizi.
n-are cum pentru ca s-ar fi aflat deja daca ar fi fost de la metin.
Metin2Fun pot garanta ca are niste virusi pe care gm nu ia rezolvat si mie mie se intampla ca si tie.Incerca sa vorbesti cu GM si poate... poate o sa rezolve....BFT