| Alex213442141 a întrebat:

Am o problema cu un barbat de cam 24-26 de ani venit din Germania(probabil). Acum ca e corona nu cred ca mai putea sa fure acolo si de asta. Faza este ca a venit in cartier si a inceput deja cu 'smecheriile'.
Ce face el? Te intreaba daca ai credit pe telefon si iti cere ca sa sune pe cineva. Atunci el suna la un nr anume si iti ia bani in plus pe abonament. Sa nu credeti ca am vreo treaba cu el sau ceva, incerc sa-i evit pe toti cei ca el. Dar acum o saptamana ne-am intalnit cu el si ne-a cerut telefonul la 3 dintre noi. Toti stiam de schema. Norocul nostru a fost ca nu il aveam niciunul. Deoarece era la o fata acasa si noi eram doar pana la magazin. Din ce am auzit daca il ai si nu vrei sa i-l dai cica ar baga si briceagul in tine. Nu stiu daca e adevarat, deoarece suntem in 2020 si mi se pare absurd, dar avand in vedere ca e un hot nu m-ar mira. Intrebarea mea este: Stiti vreo metoda prin care daca ti l-ar cere si il dai si ar suna acolo sa nu iti ia bani sau ce as putea sa fac? Daca ii zici ca n-ai credit, nu te crede si te pune sa suni pe cineva. M-ati ajuta mult si nu doar pe mine daca stiti vreo metoda. Ms anticipat.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Scoti telefonul faci repede poza cu moaca lui si la politie reclamatie daca reusesti, poti sa eviti sa-l dai cineva sa fie pregatit cu alt telefon pentru intregistrarea lui (video) in caz ca actioneaza agresiv si va fi drept proba pentru plangere penala la politie

| AnaQ a răspuns:

Poți sa ii faci o poza de la distanță, eventual sa îl filmezi, mergi cu dovezile la poliție.
Tu ai zis ca suntem în anul 2020 iar asa ceva este absolut inuman și clar e hărțuire!