| EduardTPU a întrebat:

Am o problema cu un ipod, si va rog daca puteti sa-mi acordati putina atentie. Este vorba de un ipod nano generatia a 6-a aparut in 2010, l-am cumparat acum 5 saptamani, si bateria ma tine mai putin decat este normal, cateva ore de ascultat muzica, pe site scrie ca trebuie sa tina 24 ore de muzica non-stop, ceea ce e pe departe mult mai mult decat ma tine pe mine. Am tot sperat ca dupa cateva cicluri de incarcare se va remedia problema, pentru ca mi s-a parut normal sa tina putin la INCEPUT datorita faptului ca au fost complet descarcate mult timp in magazin, insa au trecut 5 saptamani si autonomia bateriei este aceeasi; este posibil ca sa isi revina in mai mult de 5 saptamani sau este o problema cu ipodul, nu de alta dar nu pot sta fara sa-i fac ceva, fie ca e vorba de returnare, ca pana la urma a costat destul de mult pentru clasa din care face parte, si nu imi permit sa arunc cu banii pe fereastra chiar asa (deja nu stiu ce a fost in capul meu cand l-am cumparat, cred ca a fost un capriciu). Va rog mult sa-mi acordati ajutorul vostru, respectele mele utilizatorilor TPU.ro

8 răspunsuri:
| DarkTheory a răspuns:

Pai din pacate nu poti avea mereu noroc cu tehnologiile astea, i-podurile astea sunt asa mai ciudate, incearca sa iti instalezi un program sa iti mareasca autonomia bateriei, cauta asa ceva pe Apple store si vezi sau da luminozitatea la minim, dezactiveaza wi-fi sau folosestel cat mai putin si vezi, de nu la maxim daca mai ii in garantie du-te inapoi cu el si spune-i sa il schimbe pentru ca oricumm sunt lucruri care costa mult mai ales firma Apple...

| Seby80 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, ai rezolvat ceva? daca tin non stop, vreo 5 ore maxim, nu inteleg chestia asta, restul pana la 24 ore il tin inchis laughing astept raspuns de la tine.

| EduardTPU explică (pentru Seby80):

Mi l-au schimbat in service, iar acum ma tine ceva mai mult parca. Ideea e ca el fiind foarte mic are si o baterie pe masura, iar pentru ca este si touch screen autonomia scade mult mai repede, insa am observat ca daca il folosesc in modul shuffle ma tine si mai mult happy In concluzie sunt multumit de el acum.

| Seby80 a răspuns (pentru EduardTPU):

Eu de exemplu daca plec undeva, de ex 3 zile intr-o excursie, din start prima zi este dead bateria laughing

| adisuper a răspuns:

Cat de putin tine? Datele dupa cutie sunt cam false(ei au putut optine durata acea in laborator indeplinind anumite conditi(umiditate, temperatura etc.)).

| Laurentiu_Pirvu_1993 a răspuns:

Am si eu ipod si nu-i din Romania. si mie mi se descarca repede. ipodurile se descarca repede ca si iphonurile. stiu asta ca am si iphone

| marius1111 a răspuns:

Ia-ti altul