| Drobota_Daniel_1989 a întrebat:

Am o problema cu un laptop. Unele seriale se vad cu intreruperi, sacadat. Am incercat cu 3 browsere (vlc kmplayer si bsplayer) aceeasi problema dar oricum acelasi serial pus pe stick si pe alt pc merge ok deci nu e de la video.
Am verificat driverul video si e la zi. Doar unele filme fac "figuri" nu am reusit sa gasesc o conexiune (adica sa fie o pb doar la.avi.mpg etc)
Cum as putea sa imi dau seama de la ce e? Ce as mai putea verifica? Windowsul e pus recent / win7

4 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Pus pe un stick e total diferit ca atunci când folosești browser.
Ai net slab, ai pc slab, ai pc căruia ii lipsesc updates, etc.
Nu cred că putem știi motivul real.

| denisTiky a răspuns:

Ok, ok ok... 1 la mana, VLC, BS-player, sau altele nu se numesc BROWSERE. Ci mediaplayere sau ceva de genul... in fine.
Eu cred ca problema e din pc-ul tau, si la mine se intampla asa si credeam ca numai mie pentru ca am un pc foarte slab, dar vad ca nu doar mie. Deci acum clar problema este pcul tau si degeaba pui drivere, sau incerci 100000 de programe ca tot aceeasi problema o sa o ai. Si ai spus clar si tu in intrebare: Pe alte pcuri merge. Pai da, pe altele mai bune cu un procesor si o placa video mai buna merg bine, si nu sacadeaza. sper ca te-am ajutat, bafta!

| Drobota_Daniel_1989 explică:

Da era vorba de media playere nu browsere scuze. chiar si daca copii filmele pe pc si le rulez tot sacadat merg. nu merg toate de ex. un.avi poate merge altul nu deci nu ar fi de la performante. ori ceva de la drivere, ori ceva setari, nu am idee.

| Drobota_Daniel_1989 explică:

Ps. nu am zis ca rulez dp stick. doar le-am mutat cu ajutorul unui stick pe un alt pc pentru a verifica.