Softul acesta URDrive este pus pe toate stick-urile Kingston. Uite aici mai multe detalii despre ea: http://laptopnews.ro/.......html...Eu am sters-o de pe stick-ul meu. Cat tine de spatiu, probabil la tine este alocat mai mult spatiu pentru recuperarea datelor. La mine din 8Gb cat are stick-ul, pot vedea doar 7Gb.
Bun am inteles dar la mine chiar daca il dezinstalez sau nu tot imi spune ca am memoria ocupata nu merge sa pun nimic pe el el este de 16 gb si am vrut sa pun azi un film de 5 gb si nu mg spune '' There in the destination drive is full. Insert a new disk to continue'' nu inteleg de la ce este si ce este de facut?
SIngura solutie ar fi sa-i dai format. Click dreapta pe el>Format> Sa te uiti ca la "File System" sa ai FAT32 (Default). Bifezi "Quick Format" si dai Start. Bafta.
Am facut dar tot aceeasi eroare stickul a fost nounout adica sigilat azi l-am luat si nu a mers de la inceput banuiesc ca e ceva cu driverul ala altfel nu imi pot explica ce imi ocupa memoria
Interesant. Nu stiu ce sa mai zic. Daca pui alt fisier, merge? De exemplu un joc. Incearca si nu pune arhive iso, nrg, ca mi se pare ca nu le accepta. Pune arhive rar si vezi. Pune un fisier mp3 si vezi daca iti apare si daca merge. Daca merge, inseamna ca nu suporta formatul fisierului pe care vrei sa-l pui.
Am rezolvat problema era ca era cu FAT32 adica nu puteam pune fisiere mai mari de 4gb dar l-am formatat in NTFS acum citeste 14, 5gb :X Oricum multumesc frumos
Batmanuel întreabă: