| Rhea_5727 a întrebat:

Am o problema cu windows xp. Vreau sa-mi reinstalez windowsul dar la un momentdat cand copiaza fisierele pentru windows mi se blocheaza la 11% la fisierul,, driver.cab" si de acolo nu mai merge, nu reuseste sa copieze driver.cab... ce sa-i fac?

4 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Si mie azi mi s-a intamplat cand am instalat windowsul la o persoana sa se blocheze la 7% la driver.cab, am scos cd-ul, l-am sters, am dat sa instaleze din nou si a mers.
Incearca sa stergi cd-ul si reinstaleaza windowsul, daca face la fel atunci instaleaza alt windows.

| Dannyjj a răspuns:

@teodor10 n-are cum sa dea skip, pentru se blocheaza in timp ce se instaleaza windowsul, deci ecranul albastru si bara de incarcare si se blocheaza atunci cand trebuie sa astepti sa se copieze fisierele de pe cd, nu ai ce sa ii faci decat sa ii dai restart(si reinstall windows desigur), deci nu ai nici un skip.

| teodor10 a răspuns:

Ai putea sa dai schip file dar daca era vb de alt fisier, avand in vedere ca esete driver.cab nu prea ar mege. Problema este ca e rau cd-ul sau fisierele sunt corupte, incearca sa-l schimbi (cd-ul)

| Rhea_5727 explică:

Am incercat vreo 7 cd-uri diferite si niciunul nu a mers...toate s-au blocat la driver.cab