| Pixel2009 a întrebat:

Am o problemă : de 2 zile pc`ul îmi merge f greu, când intru pe net nu îmi apare toată pagina, facebook`ul îmi face fiţe adică îmi tot clipeşte o parte din imagine cum ar fi când dau la notificări ele îmi clipesc şi eu nu pot să dau click pe niciuna... Pe hi5 când am dat puţin în dreapta ca să dau log out mi se tot schimba inapoi în stânga...
Oare să am viruşi? Am descărcat de curând Media get apoi l`am dezinstalat dar din bară tot nu mi-a dispărut. Am antivirus Avira. Ce să fac? :-s

3 răspunsuri:
| RazvanRzv a răspuns:

Sfatul meu este sa iti instalezi un antivirus cu licienta. asta ar fi prima optiune. a2a ar fi sa iti reinstalezi windows-ul.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Incearca cu bitdefender online. Mai ia-ti un program de curatire a registrilor (CCcleaner) si vezi cum merge. Daca tot asa face, formateaza HDD-ul si instaleaza Windows pe curat.

| CapitanuSemafor a răspuns:

Mdea.e un virus mai mult ca sigur. Foloseste un antivirus, un BitDefender sau Karspersky Trial 30 zile. Probabil va disparea. Daca este un spyware, desi nu prea arata a spyware din cate ai descris, atunci trebuie sa reformatezi Windows-ul si astfel probleme vor disparea happy