Probabil e un fir de la boxa dezlipit/rupt si miscandu`se putin mai face contact. Poti desface boxa sa vezi ce are. Bft`
Boxele ori merg, ori sunt arse. Dupa parerea mea sunt bune. E probabil de la placa audio. Reinstaleaza driverele ei pentru inceput, daca nu merge, probabil e stricata ea iar daca ai doar placa audio integrata in placa de baza(si cred ca asa ai...)atunci poti schimba placa de baza sau poti sa iti cumperi o placa audio sa o montezi pe placa de baza daca ai spatiu.
Nu ai alte boxe sau casti? Sa vezi daca problema ii de la placa sa ude la boxe. Oricum vezi prin setari sa nu fie ceva gresit.
Cel mai bine e sa te duci la service ca sa vada ei,mai bine nu deschide tu PC-ul si umbla la palca (mai bine incearca alte boxe, imprumuta de la un prieten), poate strici ceva si apoi chiar o sa ai probleme.
Nu cred ca problema e la driveri sigur e de la firele din boxe...cum a spus si regele1, fa proba cu alte boxe/casti.
Uite acum se aude in continuu fara intreruperi dar foarte slab! am stins boxele si le-am aprins peste 15 min!