| TheWarior a întrebat:

Am o problema grava la pc ma scoate din jocuri si se da restart si imi apare blue screen.Mi-am dat seama ca am trojan la 4 zile dupa ce l-am reformatat mi-a facut praf sistemul am luat aplicatia MS-DOS am intrat in safe mode mia gasit trojanu w32/tilebot dar problema e ca nu-l gasesc eu unde e ca sa--l sterg numi specifica in ce document si ce fiser e
sau ar putea sa fie si de la sursa nu stiu are 4 ani

6 răspunsuri:
| M1hai a răspuns:

Formateaza tot hardul!

| Diabl0 a răspuns:

Nu prea are treaba una cu alta, dai delete la toate partitiile si le faci din nou cand bagi windows. Daca tot asa face e de la tine din pc, in primul rand placa video se incalzeste (s-a dus) si isi da restart pentru ca nu suporta cerintele grafice ale jocului, ar mai putea fi si sursa, procesor la fel se incalzeste si da restart, sau chiar si ramii, dar prima probleme e plc video.

| XPrototypeX a răspuns:

De vina e driverul.Asa mi-a aparut si mie acum cateva ore. Daca mi-ai da numele placii video ti-as putea oferii mai multe informatii.Astept.

| TheWarior explică (pentru XPrototypeX):

Placa video e cam slaba VGA fx 5200 agp 8X W/128 DDR

| AVAgamer a răspuns:

Daca nu-ti trebuie informatia de pe el si daca nu merge sa reinstalezi windowsul deoarece nu dispare virusu, eu am reusit sa instalez ubuntu (sau orice os fara virus gen linux) si apoi reinstalezi ce windows vrei big grin la mine a mers acum vreo 2 ani.

| TheWarior explică:

Placa video e VGA FX 5200 AGP 8X/128MB DDR