| AnnonimusX a întrebat:

Am o problema:Intru in C in documents and settings, dau pe folderul EDUARD(asa mi-am pus eu numele)si dau propieters si zice ca are 5, 53 Gb, apoi intru in el si selectez tot ce e acolo si dau propieters si are 7 si ceva Mb.Care e problema? De aia nu am mult spatiu in C.Am 224 mb in C.Va rog ajutati-ma, nu mai pot! Mai si scade din mb din C.

Răspuns Câştigător
| traveler a răspuns:

Trebuie mai antai sa setezi la propietati ca windoesul sa iti arate folderele ascunse, asa este el le ascunde sa nu le stergi din greseala. Apoi te duci in fisierul de temp acolo ai sa gasesti cei 7 gb si al deschizi si pe rand dai shift + del la toate.Atentie comanda asta sterge definitiv continutul, rasfoieste putin inainte de a o folosi este indicat.Succes

5 răspunsuri:
| uNKN0Wn a răspuns:

Cand stergi ceva nu trebuie sa dai click dreapta si delete, trebuie sa dai dezinstal.Mergi in Control Panel>Remove Programs si sterge ce vrei de acolo, altfel o parte din memorie va ramane ocupata.
Bafta!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Iti recomand sa faci o curatare si apoi o defragmentare. Poti folosi uneltele din SO - Disk Cleanup si Disk Defragmenter - le gasesti intrand prin Accesories/System Tools sau descarcand doua programe gratuite de la Piriform.com - CCleaner si Defraggler. Numai bine!

| EmyMartin94 a răspuns:

Exista un virus care face chestia asta ocupa spatiiul din C fara sa ai nimic in el! iti spun eu sigur ca asta ii problema!

| AnnonimusX explică (pentru traveler):

Pai unde dau sa setez?

| AnnonimusX explică (pentru traveler):

Multumesc mult de tot! Ai funda. EmyMartin94 ai avut dreptate! Era si virus.Va multumesc mult.