Poate sa fie mai multe probleme. Desfa capacul de la hard si de la ram si vezi daca nu sunt la locul lor. Daca sunt la locul lor poate sa fie intrerupt cablul lvsd de la ecran, sau mai rau, poate sa fie procesorul grafic. Ar putea fi si alte probleme, dar nu pot sa spun mai multe daca nu il am in fata mea, sau daca nu am mai multe detalii.
La fel am patit si eu acum cateva luni, la aproape 6 luni de la achizitie (nou). A avut ceva pe la hard disk. Se pare ca e ceva normal la HP, doar l-am pus intr-o parte, inchis, sa nu-l stropeasca popa la botez, in rest e tot pe masa. Cred ca trebuia sa-l scutur si eu. ) Faza tare e ca in magazin stateam intre 2 laptop-uri, nu stiam pe care sa-l iau, iar baiatul de acolo mi-a zis ca Lenovo intampina probleme la nu mai stiu ce. Am luat HP-ul. Pfff, si asta "intampina probleme".
Se pare ca biosul este afectat sau cum zice viavo contacte imperfecte, ideal ar fi sa-l desfaci sa vezi ca totul e ok, adica ram, hdd, placa video si scoate bateria de pe bios 30 secunde si fa scurt la bornele de conectare a bateriei, ideal ar fi sa o schimbi cu alta noua, din experienta mea au fost situatii cand bateria de pe bios a fost rezolvarea, schimbarea cu alta noua