| HellYeahChristine a întrebat:

Am o problema la messenger...nu vad ce scriu sau ce primesc. L-am reinstalat de 3 ori si degeaba. Ce sa-i fac?

7 răspunsuri:
| Bunicu a răspuns:

Cu un search pe google cu "nu vad ce scriu e mess" ia uite ce am gasit. Cat de simplu! http://www.forwindows.net/......u%C8%9Bia/

| tycy a răspuns:

Incearca sa il dezinstalezi si apoi sa stergi si registri.Cum stergi registri.

Start>Run - Acolo scrii regedit - o sa iti apara o fereastra cu 5 titluri in partea stanga alegi pe al 3-lea HKEY_LOCAL_MACHINE - clik pe el ...in lista ce se deschide cauti SOFTWARE, la fel in lista ce ti se va deschide cauti Yahoo...click pe el si apesi tasta delete.Instalezi din nou yahoo si cred ca iti va merge.Asigura-te ca l-ai dezisntalat si folderul din Program Files nu mai exista. daca inca mai e mergi acolo si dai delete.

| helper7603 a răspuns:

Am patit si eu, am incercat si alte variante mai vechi, dar degeaba, s-a rezolvat doar cand am avut nevoie sa formatez calculatorul, mai mult ca sigur e vb de virus

| Kesariona a răspuns:

Asa...du`te la start,Run si scrie "regedit".Da enter. Apoi da click pe HKEY_CURRENT_USER, apoi Software -> Microsoft -> Windows -> Current Version -> Internet Settings si sterge cu totul folderul "Zones".
Sper sa mearga.O sa fie nevoie sa faci asta de m,i multe ori, dar pana la urma o sa mearga de la sine, fara sa mai faci nimic.
Piisu` happy

| Anonima_2658 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie"
aveam mess 10 si nu vedeam -cum zici tu

il inchideam-sing out si ma re logam
degeaba ca dupa o ora era la loc

trebuie sa iti bagi alta versiune de mess: alta decat ai
eu am bagat 11 si acum e ok :*

see ya`

| JustStylez a răspuns:

Si eu am aceeasi problema nu stiu ce sa fac incearca sa iti reinstalezi placa video. Mult succes!

| WordCup a răspuns:

Dezinstaleaza-l si ia-ti alta versiune (sau acelasi ) de pe internetwinking si ai grija sa scanezi CALCULATORUL. Funda?big grin