| Cristi_6252 a întrebat:

Am o problema la tastatura.Nu imi merge left sift si nu stiu de ce.Am nevoie de el dar nu stiu ce sa ii fac?
Imi trebuie si la gta iv sa alerg dar nu pot ca nu merge. Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| andreeamitoi a răspuns:

Nu stiu cum o poti repara, dar, am o solutie pentru tine:START-All programs-Accesories-Accesiblity-On Screen Keyboard.

Sper c-am ajutat!

| camionagiull a răspuns:

In alte jocuri ai incercat? poate in gta iv nu ai setarile pe tasta unelewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ai ceva praf, mancarica pe acolo. trebuie curatata tastura. Am vazut undeva pe net nu mai stiu unde. parca era asa: apesi pe un colt al tastei, apoi cu o penseta scoti tasta respectiva, cureti acolo, poti doar sa sufli, mai tare, si o pui la loc. trebuie sa fi atent sa asezi / fixezi bine piciorusele alea. Din experienta nu pot sa-ti povestesc, inca nu am patit. Daca e asta, praful e normal, dar papica... stai si tu mai la distantawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am probleme cu tastatura imi merge foarte greu. Ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noo. dy. mie nu imi merg cele din drept. se rep.r. d.r nu in tot.lit.te.

| glamour_5213 a răspuns:

Cumparati o tastatura noua.

sau daca nu, desfao, si vezi ce are, uneori poate fii din cauza firmiturilor(daca exista) sau daca ai turnat apa peste tastatura

| Anasan a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-ti cumperi o noua tastatura thinking

| dya_9963 a răspuns:

vedeti ca am aflat ca tastaturile sunt consumabile la fel ca si bateriile si la problema aceasta exista o singura solutie cumpararea unei noi tastaturi ...si ele nici nu se pot reparahappy