Mai exact cum iti spune?
Ce eroare iti da?
Ai directx instalat? daca nu cauti pe google si e moca.
Ce placa video ai la laptop, integrata (Intel) sau dedicata (nVIDIA/amd)?
Ai instalat driverul de la placa video?
Detaliaza si tu
Uite eroarea Sorry, your system does not support 3d graphics, please check your hardware and system configeration then try again.Placa Intel, nu eu am instalat windowsul deci nu stiu daca am driverele.
Numai la un singur joc sau la mai multe? si daca nu te pricepi nici macar sa aflii daca ai driver-ul eu zic sa chemi pe tipul care ti-a facut pc-ul sau unul care se pricepe ca oricum nu o sa intelegi ceea ce spunem aici.
Pai si nu te uiti sa vezi daca le ai? Lasa dracu Metinul si pune mana si invata ce e ala un calculator!
Dai update daca le are reinstaleaza windosul in cel mai rau caz. Dar in cel mai cel rau caz e bulita placa video >(
In primul rand ce laptop ai...
2. Driverele nu sunt instalate.
3.Placa video este prea slaba
De multe ori un laptop nu este facut pentru gaming. Sunt laptopuri speciale care ajung la +50 mil. Nu te juca jocuri very vigh sau jocuri mai noi. Acuma depinde ce laptop ai.
Laptop emachines windows 7, stiu ca e bun laptopul deoarece la ales o cunostiinta (nu in functie de pret).A fost reinstalat windowsul, inainte mergea, mi-a mai dat eroarea aceasta dar nusht cum l-am facut, deci nu sunt componentele laptopului de vina....Mai mult pentru metin vreau sa rezolv problema...
Ai placa video integrata. nu iti merg jocurile mai complexe.ce model de laptop ai?
Cresta întreabă: