Cum adica placa suporta 1080/780? ce-i asta? rezolutia? daca da, nu exista rezolutia de 1080/780, mai degraba 1280x720. Si nu, nu are cum sa fie de la Monitor, placa video care o ai tu este inca bun pentru jocuri (nu la rezolutii maxime, dar bun). ai incercat sa faci update la placa video? cauta pe www.nvidia.com
@JaJe - Cred ca a vrut sa spuna ca placa sa suporta fisiere video la 1080p respectiv 720p (Full HD si HD). @Dorian - cel mai probabil nu ai driver-ul video instalat. Intra pe http://www.nvidia.com si descarca driverul video corespunzator placii tale video. Bafta
Nu are cum de la monitor
nu stiu se poate sa fie stricata sau nu are driver. daca nu are iti spun eu de unde sa il iei ca?
eu an geforce 5500 fx si imi merge aproape orice joc are 256 mb vezi tu
merit funda?
Daca cand aprinzi un joc, un film sau o poza ti se restarteaza caculatorul si apare pe monitor o imagine albastra cu scris alb, treci pe windows 7 si vezi sa fie cu tot cu placa video pe el. Eu am patit asa, si eram pe windows sapte, dar greseala care am facut-o a fost ca am instalat si placa calculatorului(care era mai veche), si nu se potriveau. am reinstalat windowsul si nu am imi instalat si placa mea video si a mers. Sper ca ai inteles si ca te va ajuta.
ahasveros întreabă: