Nu sunt
Înseamna că cineva din strainătate (și la figurat [din tara folosind VPN-uri sau mai bine]) ti-a intrat în cont si (posibil) a facut anumite acțiuni.
De obicei, cand am o nelamurire, iar problema e alta decat cea materna, copiez textul si intru pe google traducere.Chiar daca traduce prost, vreau sa vad la ce se refera in principal.Ti-am tradus texul din engleza in romana si-ar suna cam asa:
Din motive de securitate, contul dvs. este blocat temporar
În cazul în care acest cont reflectă numele real și de informații cu caracter personal, vă rugăm să ne ajute să-l verifice.
Pentru a vă asigura acest lucru este contul dvs., avem nevoie de tine pentru a încărca o fotografie color de ID-ul emis de guvern. ID-ul dvs. ar trebui să includă numele dvs., ziua de naștere și foto.
ID-uri acceptabile includ dvs.:
Pasaport
Permisul de conducere
Carte de identitate emise de stat
Carte de identitate militare
ID-ul de imigrare cu semnătură
Vă rugăm să țineți cont de faptul că nu putem accepta poza de profil.
După ce vom primi și examina o imagine clară a ID-ul dvs., vom șterge definitiv documentul de identificare atașată de pe serverele noastre.
Pentru a încărca ID-ul:
Acoperă orice informații confidențiale (ex: adresa, numărul de licență), pe tine ID, dar asigurați-vă că numele dvs., ziua de naștere și fotografii sunt în mod clar vizibile
Să ia o imagine de ID-ul, cu un aparat de fotografiat digital sau scana o
Salvați fotografia pe desktop
Faceți clic pe "Alegeți Photo" de mai jos și urmați instrucțiunile
Acesta este guvernul meu emis de identitate. Înțeleg că nu va primi ajutor cu contul meu dacă n-am încărcat un act de identitate valabil.
Am tradus si eu, dar eu vreau sa deblochez acest cont ca am nevoie urgent sa intru . Spuneti-mi ce sa fac.
Incearca sa-ti faci un nou cont si vorbeste cu moderatorul despre intamplarea declansata.Probabil te va ajuta si ti-l va debloca.
Cum pot lua legatura cu el, imi explici? funda.
Este nasoală treaba. Probabil că ai un nume fals, cu nume de animale sau mai știu eu ce, sau avea o poză falsă, nu cu tine, ci cu un obiect, animal, chiar o celebritate. În astfel de cazuri, poți încerca de mai multe ori să introduci datele necesare și la un moment dat îți va cere un nr. de telefon, ca să verifice că nu ești robot. Introduci numărul, și ai acces la contul tău. Dar asigură-te că folosești date adevărate, FB e o comunitate cu oameni reali.
Am incercat sa introduc de mai multe ori datele, nu imi cere nici un numar, etc... Vreau doar sa-mi spuneti daca o sa mai pot intra pe acest cont
Va rog sa-mi spuneti ce e de facut, am nevoie neaparat sa intru astazi pe facebook, funda.