| RewerDivli a întrebat:

Am o problema, ma conectez pe facebook, si imi apare asa:

For security reasons your account is temporarily locked
If this account reflects your real name and personal information, please help us verify it.
Am decat o varianta, decat sa apas continua, apas si:
Imi zice sa introduc un cod, il introduc. Dupa care : Încarcă un document de identificare cu fotografie.
To make sure this is your account, we need you to upload a color photo of your government-issued ID. Your ID should include your name, birthday and photo.
Acceptable IDs include your:

Paşaport
Driver's license
State-issued ID card
Military ID card
Immigration ID with signature

Please keep in mind that we can't accept your profile picture.
Once we receive and review a clear image of your ID, we will permanently delete your attached identification document from our servers.
Imi da sa apas Continua/Inapoi... apas continua, si :
Încarcă un document de identificare cu fotografie
To upload your ID:

Cover any confidential information (ex: address, license number) on you ID but make sure your name, birthday and photo are clearly visible
Take a picture of your ID with a digital camera or scan it
Save the photo to your desktop
Click "Choose Photo" below and follow the instructions

This is my government issued ID. I understand I won't get help with my account if I haven't uploaded a valid ID.
Imi zice sa-mi pun o poza, o pun dupa care zice "multumim" si imi apare doar butonul "deconecteaza-te" ma deconectez, intru iar si tot asa apare... Aveti vreo idee, va rog frumos? am nevoie urgent de contul asta de facebook, mersi.

12 răspunsuri:
| MYK3 a răspuns:

Ești militar/ă? Sau plecat in străinatate?

| RewerDivli explică (pentru MYK3):

Nu sunt laughing

| MYK3 a răspuns (pentru RewerDivli):

Înseamna că cineva din strainătate (și la figurat [din tara folosind VPN-uri sau mai bine]) ti-a intrat în cont si (posibil) a facut anumite acțiuni.

| Fatayou a răspuns:

De obicei, cand am o nelamurire, iar problema e alta decat cea materna, copiez textul si intru pe google traducere.Chiar daca traduce prost, vreau sa vad la ce se refera in principal.Ti-am tradus texul din engleza in romana si-ar suna cam asa:
Din motive de securitate, contul dvs. este blocat temporar

În cazul în care acest cont reflectă numele real și de informații cu caracter personal, vă rugăm să ne ajute să-l verifice.

Pentru a vă asigura acest lucru este contul dvs., avem nevoie de tine pentru a încărca o fotografie color de ID-ul emis de guvern. ID-ul dvs. ar trebui să includă numele dvs., ziua de naștere și foto.

ID-uri acceptabile includ dvs.:

Pasaport

Permisul de conducere

Carte de identitate emise de stat

Carte de identitate militare

ID-ul de imigrare cu semnătură

Vă rugăm să țineți cont de faptul că nu putem accepta poza de profil.

După ce vom primi și examina o imagine clară a ID-ul dvs., vom șterge definitiv documentul de identificare atașată de pe serverele noastre.

Pentru a încărca ID-ul:

Acoperă orice informații confidențiale (ex: adresa, numărul de licență), pe tine ID, dar asigurați-vă că numele dvs., ziua de naștere și fotografii sunt în mod clar vizibile

Să ia o imagine de ID-ul, cu un aparat de fotografiat digital sau scana o

Salvați fotografia pe desktop

Faceți clic pe "Alegeți Photo" de mai jos și urmați instrucțiunile

Acesta este guvernul meu emis de identitate. Înțeleg că nu va primi ajutor cu contul meu dacă n-am încărcat un act de identitate valabil.

| RewerDivli explică (pentru Fatayou):

Am tradus si eu, dar eu vreau sa deblochez acest cont ca am nevoie urgent sa intru sad. Spuneti-mi ce sa fac.

| Fatayou a răspuns (pentru RewerDivli):

Incearca sa-ti faci un nou cont si vorbeste cu moderatorul despre intamplarea declansata.Probabil te va ajuta si ti-l va debloca.

| RewerDivli explică (pentru Fatayou):

Cum pot lua legatura cu el, imi explici? funda.

| LenoreVoldaren a răspuns:

Este nasoală treaba. Probabil că ai un nume fals, cu nume de animale sau mai știu eu ce, sau avea o poză falsă, nu cu tine, ci cu un obiect, animal, chiar o celebritate. În astfel de cazuri, poți încerca de mai multe ori să introduci datele necesare și la un moment dat îți va cere un nr. de telefon, ca să verifice că nu ești robot. rolling on the floor Introduci numărul, și ai acces la contul tău. Dar asigură-te că folosești date adevărate, FB e o comunitate cu oameni reali.

| RewerDivli explică (pentru LenoreVoldaren):

Am incercat sa introduc de mai multe ori datele, nu imi cere nici un numar, etc... Vreau doar sa-mi spuneti daca o sa mai pot intra pe acest cont

| RebecCa11 a răspuns:

Cred ca ai fost reportat/a...

| RewerDivli explică:

Va rog sa-mi spuneti ce e de facut, am nevoie neaparat sa intru astazi pe facebook, funda.