Am avut si eu acea problema. Poate fi din 2 chestii:
1. S-a stricat ceva la mess, incearca sa reinstalezi messu, daca nu merge, citeste la part 2.
2. Daca nu a mers nici cu reinstalarea messului, este o problema de la windows, cum am avut si eu, asta este doar primul semn, mai tarziu, nu o sa-ti mai mearga aproape nimic, este un virus, sau poat windows-ul este foarte vechi (instalat de prea mult timp adica), si trebuie reinstalat unul nou.
Fii atent/a urmareste pasii care tii dau eu
Start->Run->Regedit dai enter apoi te duci la HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones si dai click dreapta pe folderul zones si il stergi dai restart la calc si itnrii pe mess ca merge!
Pai daca nu iti apare chiar nimic....incearca sa vorbesti de pe adresa de yahoo mail sau reinstaleaza yahoo mess...
Buna! Si eu am avut problema asta mai demult; dar am reinstalat messenger-ul si si-a revenit!
Si eu am aceiasi problema. sa nu-l dezinstalezi si sa-l instalezi la loc ca nu merge.eu nu am gasit leacul.ASA CA FOLOSESC MEEBO(este foarte foarte bun)https://www.meebo.com/messenger
Buna! A luat o eroare, sigur ca poti salva messengerul, sa-l dezactivezi si sa-l instalezi iar. apoi totul va fi perfect normal. Bafta :*