| Ioananmt a întrebat:

Am o problema mare! Nu stiu de ce nu vad nimic cand imi scrie cineva pe mess.Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Am avut si eu acea problema. Poate fi din 2 chestii:
1. S-a stricat ceva la mess, incearca sa reinstalezi messu, daca nu merge, citeste la part 2.
2. Daca nu a mers nici cu reinstalarea messului, este o problema de la windows, cum am avut si eu, asta este doar primul semn, mai tarziu, nu o sa-ti mai mearga aproape nimic, este un virus, sau poat windows-ul este foarte vechi (instalat de prea mult timp adica), si trebuie reinstalat unul nou.

| Azµre a răspuns:

Fii atent/a urmareste pasii care tii dau eu

Start->Run->Regedit dai enter apoi te duci la HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones si dai click dreapta pe folderul zones si il stergi dai restart la calc si itnrii pe mess ca merge!

| myruna2012 a răspuns:

Pai daca nu iti apare chiar nimic....incearca sa vorbesti de pe adresa de yahoo mail sau reinstaleaza yahoo mess...

| ooliveer a răspuns:

Buna! Si eu am avut problema asta mai demult; dar am reinstalat messenger-ul si si-a revenit! happy

| Lucian_Ciugudean_1997 a răspuns:

Si eu am aceiasi problema. sa nu-l dezinstalezi si sa-l instalezi la loc ca nu merge.eu nu am gasit leacul.ASA CA FOLOSESC MEEBO(este foarte foarte bun)https://www.meebo.com/messenger

| zuzuso a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat, era din cauza antivirusului.

| Ancuky07 a răspuns:

Buna! A luat o eroare, sigur ca poti salva messengerul, sa-l dezactivezi si sa-l instalezi iar. apoi totul va fi perfect normal. Bafta :*

| Andrei_Bibu_1998 a răspuns:

Nu vad cand imi scrie cineva ce sa fac?