| GeorgeAp a întrebat:

Am o problema! Mi se respinge solicitarea de a crea un cont adsense, pe motiv ca as avea unul deschis!
"Am constatat că mai aveți un cont AdSense. Este permis un singur cont pentru fiecare persoană. Dacă doriți să folosiți acest cont, închideți-l pe celălalt."
Acesta este mesajul primit!
Sa-mi raspunda cineva care a intampinat aceasta problema si stie despre ce vorbesc

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Regulamentul Adsense spune ca trebuie sa ai un singur cont (cu nume, datele de contact si cont bancar).
pentru a se cunoaste unde- si cui sa-i fie transferati eventualii bani de primit.
Daca ai doua conturi pentru aceeasi adresa, atunci ei vor sa se asigure ca nu esti si aceeasi persoana.
Deci, daca este inca un dispozitiv (calculator /telefon) pe care-l foloseste "cealalta" persoana, atunci trebuie sa-si inchida contul inainte sa-si cedeze locul. happy

| GeorgeAp explică (pentru Bula):

Stiu ce spune regulamentul dar nu stiu cum sa rezolv problema, cum să închid celălat cont dacă nu îl am deschis

| Bula a răspuns (pentru GeorgeAp):

Ai un telefon cu Andrioid?

| GeorgeAp explică (pentru Bula):

Da, dar prima dată am incercat pe pc sa fac cont

| Bula a răspuns (pentru GeorgeAp):

Daca ai deja un cont la Google si ti-ai trecut deja datele personale, atunci te identifica si prin cookie-urile lasate pe calculator /telefon.

4 răspunsuri: