Foarte interesanta sugestia ta, dar, daca nu ai probleme cu windows-ul, merita sa-l reinstalezi? Persoana in cauza a spus ca l-a verificat si pe alte calculatoare. Oare toate sistemele de operare au probleme si stick-ul nu? Greu de crezut...
Am si eu un stick cu aceeasi eroare
"Usb device not recognized". Initial, am crezut ca e de la virus si am cautat programe speciale de formatare usb. Daca nu il recunoaste, inseamna ca s-a stricat. Probabil modul de manevrare a dus la deteriorarea lui, chiar daca nu l-ai udat cu apa.
Poate altcineva are o alta solutie, desi tind sa cred ca a devenit total nefunctional.
De acord, poti sa-ti formatezi windowsul. inainte de asta, lasa stickul in usb si booteaza de pe un cd windows. dupa cateva minute, ar trebui sa-ti apara un ecran albastru unde poti selecta partitia in care vrei sa instalezi windowsul. De regula, programul recuneaste si stick-uri sau alte periferice conectate la usb. daca nu ti-l recunoaste nici acolo, inseamna ca problema e de la stick si nu de la windows.
Nu e chiar asa. am avut un stick de 2gb mai demult si nu mi-a recunoscut pc-ul. am incercat la alte doua calculatoate, la fel. gasea ceva dar nu reactiona in nici cum. am intrat cu windows live in calc, mi-a recunoscut stick-ul, l-am formatat si dupa aia a fost ok. normal ca nu a fost ceva de la sistemul de operare, a fost de la stick. e mai grav la el ca primeste eroarea cu "usb device not recognized" dar ar fi bine sa fie 100% sigur ca stick-ul e praf inainte sa-l arunce, parerea mea.
e treaba lui ce face
Total de acord. Trebuie sa incercam si metoda data de tine.
Cand vom reinstala windows-ul, ne vom folosi de sugestiile tale pentru a ne salva stickurile.
Ai pomenit de Windows Live si nu stiu despre ce e vorba. Poate vii cu cateva lamuriri. Cunosti si alte metode de formatare, in afara de cele standard? (nefunctionale, in cazul nostru). Multumim!
Foarte interesanta sugestia ta, dar, daca nu ai probleme cu windows-ul, merita sa-l reinstalezi? Persoana in cauza a spus ca l-a verificat si pe alte calculatoare. Oare toate sistemele de operare au probleme si stick-ul nu? Greu de crezut...
Incearca asta, daca nu merge, reinstalezi windowsul http://www.youtube.com/watch?v=wBUwKruc6lc
Stik-urile nu se repara. Daca este stricat nu ai decat sa-l arunci. Eu am doua Kingstone de 32 gb si nu am nicio problema cu ele. Functioneaza perfect. Ce marca este al tau? Sfatul meu ar fi sa reinstalezi windows-ul si apoi sa incerci din nou. Daca vreodata incepe si iti recunoaste stik-ul primul lucru pe care sa-l faci :FORMATEAZAL! Sa nu incerci sa intri in el, doara formateaza-l, s-ar putea sa aiba virusi. Multa bafta!
anonim_4396 întreabă: