| VladM15 a întrebat:

Am o proplema:am un calculator din 2002 si acum mi s-a stricat nu se mai deschid lifturile pentru cd nu mi se mai aprinde tastatura si nu apare nici o imagine pe ecran. spuneti-mi ce are va rogg mult. funta
uni zic ca e de la sursa alti de la bios.

3 răspunsuri:
| LoveWithoutInhibitions a răspuns:

Ai dreptate! Este de la sursa.Asa am patit si eu cu vechiul meu calculator, dar pana la urma, am strans niste bani si mi-am cumparat altul...

| MenInShadow a răspuns:

Schimba pc-ul, pentru ca este foarte vechi, are 9 ani ce naiba... eu am un pc de 3 ani si este foarte bun, dar la 9 ani mai bine schimbal. Sau daca nu ai bani, il duci la reparat la cineva care se pricepe, la un magazin bun de reparatii, si ceri o reparatie completa, te costa cam 3-3, 5 milioane.
Sau, reinstaleaza windowsul, chestia cu imaginea pe ecran poate fii de la vechimea windows-ului sau din cauza ca ai multi virusi.
Aia care zic ca e de la bios sunt tampiti. Biosul nu are nici un fel de amestec in ce ai tu acolo. Aia care zic de la sursa, s-ar putea sa aiba dreptate. Reinstaleaza windows-ul si daca nici dupa asta nu merge, ori iti iei altul mai bun si nou (cea mai recomandata varianta) ori te duci cu el la reparat, si ceri o reparare completa happy
funda?:X

| conundrum a răspuns:

Pai a murit de batranete