| Aditu94 a întrebat:

Am o situatie si nu ii dau de cap, anume : am postat un anunt pe publi24, dupa o zi,am dorit sa editez anuntul prin a adauga completari si dupa ce am dat salvare, imediat a fost dezactivat. Daca doresc sa il activez, imi da urmatoarele mesaje : "vrei sa activezi repostari automate?" aleg da si urmatorul mesaj este "Anuntul nu mai este activ, Reactiveaza anuntul inainte de repostare.", dau ok si nu se intampla nimic folositor. Daca ma uit in sectiunea "anunturile mele", nu apare nimic. Ei bine in situatia de fata, ca sa pot activa anuntul, ce ma sfatuiti sa urmez ca pas?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Același problema am și eu, mi-a șters anunțul promovat când am vrut sa schimb poza, scrie la contact și îți vor răspunde, raportare gratis o data pe zi

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Repostare

| Aditu94 explică (pentru RAY):

Dupa 300 plus rapoarte trimise, mi-au blocat contul.da-i in *** de retardati..toti cei din afara, imi dau mesaj pe engleza ca isi cer scuze..mai bine lucrez cu olx, aia sunt mai deschisi la minte. Multumesc de raspuns!

| RAY a răspuns (pentru Aditu94):

Sau cel mai bine cu Google ads, dar, da olx e nr1 în România, pe pibli24 mai întra uni în vârstă din Banat

| Freya1 a răspuns:

Sa încerci sa faci altul nou.

| Aditu94 explică (pentru Freya1):

Sa inteleg ca acesta este compromis, si de astept sa se reposteze la interval de 3h, cum a fost setat, presupun ca nu se va intampla absolut nimic, situatia va fi aceeasi si asta e..nu?

| Freya1 a răspuns (pentru Aditu94):

Posibil.Eu la anunțuri mai întâmpin probleme de genul și nu prea am ce sa fac altceva decât sa le șterg și sa le repostez.

| Aditu94 explică (pentru Freya1):

Voi posta un alt anunt, il las si pe acesta, si daca in decurs de 3 ore de la repostare, ca ar fi trebuit sa se reposteze la interval de 3h ..il sterg..multumesc.

Răspuns utilizator avertizat