Daca se actualizeaza google play nu cred ca e mare problema. La fel si la aplicatii. In google play, ->meniu, ->setari, ->actualizeaza automat aplicatiile ar trebui sa fie optiunea "Nu actualizati automat aplicatiile" si poate nu se vor mai actualiza automat.
O actualizare a androidului de la 4.2 la 4.4 kitkat daca apare, nu e recomandata - androidul 4.4 nu lasa aplicatiile sa scrie pe cardul de memorie SD, prin urmare daca folosesti card ce memorie, androidul 4.4 nu bun.
O ACTUALIZARE A ANDROIDULUI DE LA 4.2 LA 4.4 KITKAT
N- am tableta rootata pentru ca sa bag Android 4.4 KitKat
Aplicatiile au obiceiul sa se actualizeze, chiar daca androidul ramane cel vechi. Se actualizeaza de obicei din Google Play. Si Google Play se actualizeaza singur - nici nu te intreaba daca vrei sau nu actualizare. Asa am si eu pe android 4.2 Google Play 5.7.10, iar pe un android 4.4 am tot Google Play 5.7.10. Daca blochezi actualizarile din google play, ar trebui ca macar aplicatiile sa ramana neactualizate. Eu nu am blocat actualizarile din Google Play de la settings si nu stiu daca dupa blocare aplicatiile se mai actualizeaza sau nu.
GOOGLE PLAY SE ACTUALIZEAZA SINGUR
Din versiunea 5.7.10 de acolo fac sa nu mai ma necajeasca, si doar Google Play sa primeasca update la ultima versiune
O ACTUALIZARE A ANDROIDULUI DE LA 4.2 LA 4.4 KITKAT DACA APARE
Nu sti ca este update la 5.0 Lollipop, Tu sti de 4.4 KitKat, Tableta nu e root-ata ca sa fac o actualizare