| SorinELoo7 a întrebat:

Am o tastatură de cinci ani (pe care am vărsat cafea) şi anume tastatura Delux K9876: se găsesc acele două folii de contact de sub taste deoarece nu mai funcţionează câteva taste. Dacă există la ce preţ sunt că vreau să-mi repar acea tastatură... (sau nu o mai pot repara)

21 răspunsuri:
| laptopnews a răspuns:

Probabil se gasesc, dar nu esti sigur ca o sa functioneze. Cel mai bine te orientezi catre alta noua. Succes!

| NevastuicAaA a răspuns:

Tastatura de la laptop nu?
Se poate schimba.
Costa in jur de 100lei una.
Daca nu stii sa o schimbi mergi la un service.Rezolva repede.

| SorinELoo7 explică (pentru NevastuicAaA):

Am tastatură pentru PC.

| NevastuicAaA a răspuns (pentru SorinELoo7):

Si e musai sa o pastrezi pe aia? ALTA.
Gasesti de la 20 lei in sus.Toate felurile, de care vrei, orice model.

| Azµre a răspuns:

Iei alcool tehnic de la magazinul auto și cureți acele folii cu el. Pe urma va merge!

| SorinELoo7 explică (pentru Azµre):

Sigur va merge daca fac aceatsa treaba chiar si dupa cinci ani?

| Azµre a răspuns (pentru SorinELoo7):

Eu de unde să știu acum laughing nici nu știu în ce stare se află tastatura ta

| taken a răspuns:

Alta la rand.

| SorinELoo7 explică (pentru taken):

Vrei să spui de fapt să îmi cumpăr alta...

| taken a răspuns (pentru SorinELoo7):

Da.Ce sa mai repari la ea? Crezi ca ai reparat-o si cand iti este lumea mai draga nu merge o tasta sau alta.40-50 lei(sunt si mai ieftine).

| SorinELoo7 explică (pentru taken):

Aş vrea să-mi iau una Microsoft Wired 600, USB, Black http://www.emag.ro/......EZNZ3BBBM/ ce părere despre acesta?

Cred ca este buna.Dar la o comanda sub 100 lei platesti transportul.Am dat click pe adauga in cos si scrie cost transport 11, 99 lei (12 lei). Gasesti undeva la un magazin si o vezi, pui mana pe ea sa vezi care este treaba.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Hai mai ca se glumeste cu spalatul! ia alta, eu am una ieftina tot DeLUX, de pana in 25 ron si sunt super multumita de ea de 2 ani!

| 01rukia01 a răspuns:

I-ati una noua, gasesti si la 30 de lei

| alexmarton a răspuns:

Baga la masina de spalat, si dai o spalatura, si functioneste dupa aia. Garantezi

| SorinELoo7 explică (pentru alexmarton):

Asta n-o cred! Nefolosita de cinci ani plus că eu cum scot acele fire (cablu) pentru a o băga in maşina de spălat...

Alexmarton a glumit.

| alexmarton a răspuns (pentru taken):

happy uite cineva care stie ce vb. normal ca trebuie sa iti cumperi alta

| alexmarton a răspuns:

Simplu, doar o desfaci si ii cureti circuitele, cu apa calda si un buretewinking

| alexmarton a răspuns:

Eu in locul tau, jucam si dansam pe ea. niciodata nu am jucat pe o tastatura, sa vad cum e.big grin laughing) cred ca o fi misto. Joaca pe ea si spunmei cum a fost big grin laughing) asa numai trebuie sa incerc eu. laughing)

| alexmarton a răspuns:

Man, dar funda la cine o dai pana la urma big grin