Probabil se gasesc, dar nu esti sigur ca o sa functioneze. Cel mai bine te orientezi catre alta noua. Succes!
Tastatura de la laptop nu?
Se poate schimba.
Costa in jur de 100lei una.
Daca nu stii sa o schimbi mergi la un service.Rezolva repede.
Am tastatură pentru PC.
Si e musai sa o pastrezi pe aia? ALTA.
Gasesti de la 20 lei in sus.Toate felurile, de care vrei, orice model.
Iei alcool tehnic de la magazinul auto și cureți acele folii cu el. Pe urma va merge!
Sigur va merge daca fac aceatsa treaba chiar si dupa cinci ani?
Eu de unde să știu acum nici nu știu în ce stare se află tastatura ta
Vrei să spui de fapt să îmi cumpăr alta...
Da.Ce sa mai repari la ea? Crezi ca ai reparat-o si cand iti este lumea mai draga nu merge o tasta sau alta.40-50 lei(sunt si mai ieftine).
Aş vrea să-mi iau una Microsoft Wired 600, USB, Black http://www.emag.ro/......EZNZ3BBBM/ ce părere despre acesta?
Cred ca este buna.Dar la o comanda sub 100 lei platesti transportul.Am dat click pe adauga in cos si scrie cost transport 11, 99 lei (12 lei). Gasesti undeva la un magazin si o vezi, pui mana pe ea sa vezi care este treaba.
Hai mai ca se glumeste cu spalatul! ia alta, eu am una ieftina tot DeLUX, de pana in 25 ron si sunt super multumita de ea de 2 ani!
Baga la masina de spalat, si dai o spalatura, si functioneste dupa aia. Garantezi
Asta n-o cred! Nefolosita de cinci ani plus că eu cum scot acele fire (cablu) pentru a o băga in maşina de spălat...
Alexmarton a glumit.
uite cineva care stie ce vb. normal ca trebuie sa iti cumperi alta
Eu in locul tau, jucam si dansam pe ea. niciodata nu am jucat pe o tastatura, sa vad cum e. ) cred ca o fi misto. Joaca pe ea si spunmei cum a fost ) asa numai trebuie sa incerc eu. )