Lexy, " Pai expert TPU devii cand ai destul de multe funditse! Nu conteaza aproape deloc Rank-ul, vechimea ta pe site si nici numarul de raspunsuri castigatoare (fundite), ci calitatea raspunsurilor ". Eu unul observ o mică mare antiteză în această frază spusă de tine. Deci până la urmă fundiţele contează dar nu contează... am înţeles!
Experţii TPU sunt acei utilizatori care s-au remarcat constant pe site, de-a lungul timpului, printr-o activitate intensă şi de calitate. Rank-ul şi numărul de răspunsuri câştigătoare nu prea are nicio importanţă, după cum ţi-a spus în final şi lexy.
O zi bună!
Expertii sunt alesi de administratori.
Nu conteaza foarte mult nici Rank-ul, nici vechimea ta pe site si nici numarul de raspunsuri castigatoare (fundite), ci calitatea raspunsurilor, cat de mult ai ajutat. Activitatea trebuie sa fie constanta si foarte buna. Singure conditii OBLIGATORII sunt: sa ai in total minim 500 de raspunsuri (le poti da intr-o saptamana sau in luni de zile, nu conteaza) si sa ai un raport (numarul raspunsurilor castigatoare impartit la numarul total de raspunsuri) de minim 10%, adica cel putin un raspuns din 10 trebuie sa fie castigator (conteaza calitatea, nu cantitatea). Cam atat. Deci, cand administratorii vor hotara, ca a venit momentul potrivit, atunci vei deveni Expert. Ei au ultimul cuvant. Se intampla fara sa te astepti. Citeste aceste blog-uri, plus comentariile http://www.tpu.ro/blog/?p=601, http://www.tpu.ro/blog/?p=134&cpage=1#comment-8658 si te vei lamuri mai bine. Succes! Numai bine!
Au ajutat foarte multi oamini, adica au raspuns la foarte multe intrebari si au capatat funde
Pai expert TPU devii cand ai destul de multe funditse! Nu conteaza aproape deloc Rank-ul, vechimea ta pe site si nici numarul de raspunsuri castigatoare (fundite), ci calitatea raspunsurilor, cat de mult ai ajutat. Singura conditie, ca sa poti fi propus/a pentru titlu de Expert, este sa ai minim 500 de raspunsuri (le poti da intr-o saptamana sau in luni de zile, nu conteaza) si un raport (numarul raspunsurilor castigatoare impartit la numarul total de raspunsuri) de minim 10%. Cam atat. Succes! Numai bine!
Buna:*!
Expert TPU zici. Devii expert atunci cand oferi raspunsuri foarte bune (inteligente si folositoare). Odata ce dai aceste raspunsuri bune, vei primi cate o fundita. Cu cat ai mai multe, cu atat ai o sansa mai mare la a deveni expert. Insa, pentru a fi expert trebuie sa fii dat cel putin 500 de raspunsuri de`a lungul timpului, iar raportul dintre numarul funditelor si numarul total de raspunsuri sa fie mai mare de 10%.
Tine minte! Pe TPU nu conteaza rank`ul! Conteaza cat de bune sunt raspunsurile, cat de mult i`ai ajutat pe ceilalti, si mai ales, conteaza gestul ca ai incercat sa ii ajuti, si poate chiar ai reusit. Asa ca, nu te gandi la "cate fundite si ce rank am?" pentru ca nu asta conteaza.
Pa`pa! Tine minte: rank`ul n`are nici o valoare, numai calitatea raspunsurilor.
Mmmmm...adica au multe funitze si au dat raspunsuri bune, daca te uiti pe unul din profilele lor ai sa vezi cate funde au.se pricep sa dea raspunsuri bune si au primite multe funde, cum am spus si mai sus.bafta sa fii si tu unul dintre ei! funda?