| deniiiii234 a întrebat:

Am obţinut premiul I şi pe clasa a VI-a. Dar, părinţii mei nu m-au recompensat. Aşi vrea un telefon cu touchscreen.Cum ii pot convinge?

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Sa nu crezi ca parintii iti iau ceva doar pentru ca ai luat o nota mare sau ca ai premiul 1! Ei iti ofera dragoste si te ajuta, iti dau bani pentru ca esti copilul lor si te iubesc, au grija de tine.
Sunt mandrii de tine atunci cand iei note mari si mai ales ca ai premiul 1. Sunt sigura ca te apreciaza si te sustin. Daca vrei sa iti ia un telefon cu touchscreen, doar vorbeste cu ei si spune-le ca ti-ai dori unul. Nu te astepta sa accepte neaparat, pentru ca vezi si tu cum este cu guvernul, criza. Probabil ca nu au acum bani pentru telefonul tau, dar iti vor da alta data. Recompensa pentru notele tale favorabile este faptul ca te ingrijesc, iti dau de mancare, iti ofera conditiile necesare vietuirii.
Felicitari pentru premiul obtinut:]

5 răspunsuri:
| xD a răspuns:

In clasa a 6-a eu nu aveam nici 3310hee hee...
Daca au bani sa iti cumpere, spune-le sa ti-l cumpere de acum pentru ziua ta sau pentru craciunhee hee...
Sau... Incepi sa plangi si zici `Lu X i-a luat ma-sa laptop pentru ca a luat premiul 2... Voi nu imi luati niciodata nimic crying`

| adry_4721 a răspuns:

Incearca sa le explici ca il vrei si ca daca este nevoie la anul vrei face pobibilul sa fii mai buna chiar daca este buna si acum al luat premiul 1 esti buna bravo.Sau dale apropouri uite ce super arata acel telefon sau super il atingi cu degetul chiesti din trastea integeli? pupkiss

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă începi cu gândirea asta păi chiar nu o să-ţi ia nimic. Te duci la ei, mama tata vezi eu am luat premiul I şi pentru asta trebuie să-mi cumpăraţi eva, păi nu. Adică pentru tine înveţi nu pentru ei. Îi convingi vorbindu-le frumos dar încearcă să îi înţelegi şi pe ei pentru că poate au nişte probleme. Explică-le că îţi doreşti foarte mult aşa ceva -

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi frumos. Iau de la fiecare sfaturile si asa poate de ziua mea sau de Craciun il primesc.Nu stiu ce ma faceam fara voi.

| jabiilord a răspuns:

Avand in vedere ca esti descurcareata sau cel putin asa mi se pare mie pentru varsta ta (fata de cum eram eu cand eram de varsta ta) si faptul ca ai calculator, cred ca ai putea sa incepi sa strangi bani si sa ti-l iei singura.
Daca crezi ca nu o sa reusesti macar strangei banii si apoi te duci cu propunerea la parinti cum ca ai si u ceva bani pusi de o parte, ai sa ii impresionezi enorma.
Daca ai tai trec prin perioade dificile cu banii atunci lasa-o pe alta data, (sunt lucruri in viata mult mai importante decat un telefon - eu la varsta ta inca ma jucam pac-pac intr-un parc sau eram la tara cu gainile prin vacanta - nici vorba de telefon mobil, calculator, sau mai stiu eu ce alte electronice).
Totusi daca stii ca poti sa strangi bani de la ai tai si nu iti vor ajunge sa ti-l cumperi tu ai putea sa te apuci sa faci ceva din care sa faci bani. Gandeste-te pentru ce ar platii colegi tai, sa le faci temele, anumite referate, eventual chiar si la altii mai mari ca tine( ca dor interetul e mare si ai sa gasesti tot ce iti trebuie si daca nu gasesti ai TPU.ro unde poti sa intrebi).
Treaba asta merge si uite asa faci rost de bani big grin
Mult succes in continuare si tine-o tot asa cu invatatul.