| donlucas a întrebat:

Am ochelari 3d exact ca si la multiplex la cinema, aceeasi marca si model!
de ce nu pot vedea acasa la plasma sau tft filmele 3d ca la cinema?
se vede doar cu umbre?!?
multumesc!

9 răspunsuri:
| costyvas a răspuns:

Stefan31 are dreptate: pentru a vedea un film in 3D ai nevoie de 3 lucruri: ochelari, filmul in format 3D si SUPORT MEDIA(monitor, proiector+ecran de proiecte polarizat diferit). Asa ca, incearca cel putin sa iei o placa video de la nVidia care stie 3D si vezi la monitorul tau normal filmele - pana sa ajungem sa avem si noi monitoare/TV'uri 3D o sa mai dureze! happy

| darrio2007 a răspuns:

Sa stii ca nu conteaza numai ochelarii.Conteaza si sistemul de proiectie.Adica modul cum este proiectat pe ecran.Combinatia cu ochelarii face ca sa vizualizam in 3D.Mai tii minte filmele de la cinematograf in anii 80, cele rusesti? Fara ochelari se vedeau dublat.Atunci se dadeau ochelari cu lentile de culori diferite.Nu stiu ce varsta ai tu dar eu am apucat asa ceva.

| andrei90tm a răspuns:

Greu de explicat...

| Gicone a răspuns:

De unde ai luat ochelarii?

| dolyan a răspuns:

Mai, o imagine 3d este formata din doua imagini identice suprapuse, dar cu o oarecare deplasare...asa ca de asta vezi la cinema inclar fara ochelari, ecranul nu are nici o diferenta, da-ti cautare pe net avatar 3d online, este un site unde puteti vedea, acolo DONLUCAS poti folosi ochelarii pentru a vedea 3d, deci, trebuie ca filmul sa fie tridimensional, si sa ai ochelari tridimensionali si... voila

| RainDrop a răspuns:

Sigur e film original, ci nu piratat?
Ce ochelari ai? Rosu-Albastru, sau Roz/Mov-verde? depinde pentru ce film, pentru fiecare trebuie cate unul dintre cele de mai sus
Recomandari:Ecran mare, si nu prea aproape.M-am uitat la un film 3D, si a venit o racheta repede, si chiar m-am speriat, pe bune laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.dariusavram.weebly.com
totul depsre 3D, filme, ochelari...tot ce vrei si poti vedea si acasa filme 3D cu un efect super!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu sunt filmele bune

| stefan31 a răspuns:

Pentru ca daca o sa te duti la cinema si iti dai ochelarii jos nu vei vedea clar, adica nu numai ochelarii fac toata treaba in chestia asta cu 3D-ul.Trebuie si ecranul modificat.Deci nu poti vedea 3D pentru ca ecranul nu este ca la cinema.