anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pc conectat la internet, prin cablu, evident. as vrea sa folosesc cablul de net, pentru a folosi laptop-ul in locul pc-ului, deci sa uzez laptopul pentru navigare pe internet.doar ca mufa pe care o introduc in unitatea centrala a pc-ului, e prea mare pentru a intra in laptop. inainte de a rade de mine, pentru ca intrebarea pare naiva, amintiti-va ca nu ne-am nascut cu "laptop" si "pisi", da happy?

4 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Verifica atent daca ai incercat mufa care trebuie. Ai o mufa mai mica, asemanatoare cu mufa de la telefonul fix (RJ12), si ar trebui sa ai si o mufa mai mare, in care sa intre cablul de retea (RJ45). Daca nu ai aceasta mufa, inseamna ca laptop-ul tau nu are placa de retea, dar imi vine greu sa cred asta. Daca totusi nu are placa de retea, se gasesc placi de retea (Ethernet Lan) externe care se introduc in portul PCMCIA (pe laterala laptopului e o fanta mai mare, cam de 5-6 cm). Alta solutie nu-mi mai vine in minte acum. Daca nu rezolvi revino cu detalii legate de tipul laptopului pe mesaj privat. Succes!

| Intruder19 a răspuns:

Cumpara-ti un router wireless si poti folosi si pc-ul (prin cablu) si laptop-ul (wireless) in acelasi timp, asta daca laptop-ul tau are receptor wi-fi.Nu iti incape mufa poate ca nu are placa de retea rj45.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vreau sa le folosesc in acelasi timp, vreau doar sa folosesc laptopul in locul pc-ului!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am un laptop Toshiba. am stick de la digi prin care pot accesa net-ul, dar viteza e mica si de aceea vroiam sa il "bag" direct la cablul pe care folosesc PC-ul.