anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pe cineva care spune ca a intrat in calculatorul meu si zice ca acum indiferent unde s-ar afla poate sa-mi controleze calculatorul.Se poate asa ceva?
Daca da, cum pot sa dezactivez ce mi-a facut el? astept raspuns urgent!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te in start - control panel - windows firewall si vezi daca e off, daca e off da-i on, si sa iti pui un antivirus daca nu ai, si daca ai toate astea nu are cum sa iti intre in pc, doar daca instalezi ceva aiurea pe el.

| 334499 a răspuns:

Poate daca ti-a instalat un fel de keyloggerwinking
recomandat ca sa scapi de asa ceva e sa-ti reinstalezi windows-ulwinking

| Vizitiul a răspuns:

Stai linistit, a vrut sa te sperie, asa ceva nu-i posibil! Daca se putea face asa ceva fi sigur ca nu te mai anunta inainte! Exista un program teamviewer, cu acest program poti intra in pc-ul oricui, dar numai daca-ti da codul. Stai relax, vrea doar sa te sperie.

| lolwut a răspuns:

Duda, nu se poate asa ceva, Dar, Daca, si numai Daca, s-ar putea asa ceva, cred ca ti-a introdus un program in calculator, un virus ceva, daca iti schimbi adresa IP cu cred ca-ti mai face nimic... zic...

| Vizitiul a răspuns:

Fii*

| Christian333 a răspuns:

Sau probabil are un Radmin la tine in calculator.
Nu stiu cum sa scot doar sa bag. straight face

| CosteaVlad a răspuns:

Încearcă să verifici toate procesele sistemului, şi să determini dacă este vreunul suspect (ctrl+alt+del, secţiunea procese), eventual dă start -> run, scrii msconfig, dai ok, mergi la startup şi debifezi tot în afară de antivirus. 49% garantez că o să se rezolve problema. big grin
După părerea mea primul lucru pe care ar trebui să-l faci imediat după ce ţi-ai instalat windows-ul ar fi să-ți instalezi un antivirus de încredere, ca de exemplu Eset smart security, care pe lânga antivirus are şi firewall, antimalware şi absolut tot tacâmul legat de asigurarea securităţii sistemului. Îl poţi lua moca de pe net, e trial 30 de zile, dar nu-i bai, că dupa aia dacă chiar ie poţi căuta pe net username-uri şi password-uri ca să-şi facă actualizările bazei de date periodic. După asta îi dai să instaleze toate update-urile de securitate pentru windows, dacă o să-ti instaleze prostia aia cu windows genuine advantage prin update, intră pe Google şi caută remove WGA. Descarci progrămelul, îl execuţi, confirmi stergerea acelor 2 fisiere de sistem care răspund de apariţia acelui mesaj cretin, şi gata ceaiul. happy
Cam asta ar fi toată povestea. În concluzie e mult mai uşor să previi decât să tratezi. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc din suflet.

| ItzRivenGod a răspuns:

Hai nu zau. Wai sa nu crezi ca nu exista programe de astea sa intri in calcu cuiva ca exista si e numit Time viwever5.0.Eu spun adevarul ca m-am razbunat pe un preten si i-am sters din calc tot de i-am distrus windowsul. Da la programul asta trebuie sa afli ip calcului lui.