Celor care ti-au vizitat profilul, și le-a plăcut ce au văzut, au dat click (au apăsat) pe butonul "Urmărește".
Dacă mâine vei respinge o cerere de prietenie, primită, persoana aceea va intregi numărul urmaritorilor tăi, deci vei avea mai mult cu unul, adică 65.
"Am observat ca la unii am optiunea de a-i urmari si eu (in acea lista), dar nu la toti."
E o setare automată a Facebookului, atunci cand accepti sau ti se accepta o cerere de prietenie, adica se bifeaza automat si butonul de urmarire reciprocă.
Da, am observat ca cei la care nu le-am acceptat "prietenia" au ramas intre urmaritori. Dar restul... nu i-am intalnit niciodata, nici in grupuri.
Acea optiune activa sau lipsa de a-i urmari, este in lista de urmaritori. Nu ma refeream la cei deja "prieteni". Nu inteleg eu deloc acest Facebook.
Asta, dacă nu le-ai dat si tu, la randul tau, cereri de prietenie, iar ei ti le-au respins (rămânând astfel, unul dintre urmăritorii lor), atunci sunt erori ale Facebookului.
Sunt cam ciudați, de obicei, chiar si eu, de multe ori, am primit notificare ca X sau Y mi-a acceptat cererea de prietenie, iar eu nici nu stiam să le fi vizitat vreodată profilul.
Îi ștergeam din lista de prieteni automat, dar ciudate erau notificarile, fiindcă mi-i strecurau forțat, in lista mea de prieteni (probabil și fiindcă am foarte puțini, s-au gândit să le înmultească numărul cumva)
Amuzant, ca si eu am mai putini prieteni decat urmaritori. Nu le-am dat cereri nici nu i-am intalnit pe undeva. Cu exceptia a doi pe care i-am respins. Si da, ma sacaie propunerile Facebook-ului cu noi prieteni.
Asta e! Multumesc.
Dacă vrei să nu mai ai urmăritori, atunci urmezi pașii:
Setari→ Postări publice→ Cine mă poate urmări→ Prieteni (debifezi "Public")
Și tot de la "Postări publice" ti se oferă posibilitatea de a face o multime de modificari, referitoare la cine iti poate lăsa comentarii, ori de la cine poti primi notificari etc
Aha. Restul setarilor erau facute. Multumesc si pentru asta.
Cred ca ei mai adauga cate ceva, dar eu nu urmaresc asta.
Inseamna ca, de cate ori postezi ceva, ei primesc o notificare, si se pot uita pe ce ai postat tu... sau nu
Cei care sunt urmăritorii tai au apăsat butonul "urmărește", asta nu înseamnă ca o și fac. Oricum FB le arata în notificări când postezi.