| CentyLox a întrebat:

Am pe mana un Samsung Galaxy S9 si un IPhone X
Nu ma pot decide singur asa ca vreau parerea voastra.
Care dintre ele este mai bun la performanta si care este mai bun la poze.

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Intrebare tipică in România.
In ideea că nu cunoști alte mărci de telefoane, Google te poate ajuta.
Intre cele doua scrise de tine ambele sunt bune. Insă au și un preț "bun".
Samsung, cu Android iți dă libertate mai mare in multe. Apple are un sistem de operare mult mai stabil insă cu un iphone faci ceea ce vor ei. Aplicatiile aproape toate se platesc. Spațiul icloud de asemenea.
Ca și caracteristici eu cred că există un echilibru. X are un procesor mai potent.
Camerele foto...cam la același nivel. In baterie câștigă s9.
Eu intotdeauna am mers pe Android datorită faptului că e open source
In plus serviciul tehnic Apple e f scump. Reparația unui telefon Apple iți golește buzunarul. Ma refer la serviciul oficial nu la gsm de la colțul străzii.
In securitate Apple e nr.1
Cu un cont icloud bine configurat e totul ok.
Deci in cazul in care vrei să iți cheltui banii pe unul din cele două poți alege oricare.
Eu aleg Android, chit că e un sistem de operare mai instabil decât IOS. Insă poți să cauți un Android care iți oferă calitate la un preț mai rezonabil.
Baftă.

4 răspunsuri:
| David753 a răspuns:

Samsung-ul e mai bun si ca performanta si ca poze dar asta e doar parerea mea...nu zic ca iphone-ul nu e bun doar ca cred ca Samsung-ul e mai bun

| LPCTSTR a răspuns:

Aplle is shét, don't trust shéts.

| anonimg a răspuns:

S9 are ecran mai mare, baterie mai mare, și am văzut și că face super bune. De asemenea are și memorie mai mare.
Recomand S9.

| Kimokato a răspuns:

Încearcă Pocophone F1, are răcire cu apă, 6GB RAM pe varianta de 64GB memorie internă, dual camera, poze bune și costă 1.800 lei. Poți căuta pe YouTube review-uri, și pe GSMArena specificațiile telefonului.