| nikoleta93 a întrebat:

Am pierdut cd cu driver de la pc ce pot sa fac in situatia asta? este un program ceva care sa ma ajute?

8 răspunsuri:
| m5789932 a răspuns:

Da; spune pentru ce iti trebuie driver-ul si de asemenea si firma produsului, obiectului, si-ti dau eu link-ul de unde sa descarci; ca sa primesti un raspuns cat mai corect spune-ne si ce windows ai!

| HaiHui4Ever a răspuns:

Cauta uniblue driver scanner.

| Willson34 a răspuns:

Drespe ce driver este vobra poate te pot ajuta eu

| Willson34 a răspuns:

Pot sa te ajut eu imi spui de la ce este driver-ul

| Sinedd a răspuns:

Descarca programul Recuva. Din pacate, nu am timp sa-ti uploadez acum programul, descarca de pe google.

| ronin33dan a răspuns:

Uita-te pe cutia care ai primit-o cand ai cumparat compul si vezi cum se numeste placa de baza. Dupa care intra pe site-ul firmei si cautati placa acolo dupa serie si model (apare scris tot pe cuti). Dupa ce ai gasit-o pe site alege ce sistem de operare folosesti si iti iei driverele originale fara sa te mai chinui cu o mie si o suta de softuri.Succes!

| Atotstiutorul a răspuns:

In cazul in care nici unul dintre programele recuva, uniblue scan drriver, everest, avast32 etc nu o sa iti mearga (deoarece ai spre exemplu sa zicem un sistem myria=pateu) trebuie sa desfaci calculatorul si sa te uiti pe placa de baza sa vezi ce versiune este si cauti driverele pentru placa de baza pe internet, site-ul producatorului si pe placa video la fel, dar judecand dupa nick nu cred ca o sa faci asta!

| Toxic a răspuns:

Driver universal