| anonimaM a întrebat:

Am primit pe facebook de doua ori un link de la cineva care are virusul asta care trimite linkuri. Ce se poate intampla? Va trimite linkuri in continuu la toti prietenii? Imi va virusa tot contul si nu voi mai putea intra in el? Sau poate imi afecteaza toata tableta? Sunt ingrijorata. Eu am mai auzit de mult de el ca circula dar am uitat si l-am deschis o data.

Răspuns Câştigător
| LucianGabriel a răspuns:

Daca nu deschizi linkul si nu descarci ce iti va da la download sau sa-ti dai tokenul facebook, nu se va intampla nimic. Poti bloca acel prieten cu virusul pana isi rezolva problema.
Daca cumva ai dat click si te temi sa nu fi luat virusul incearca o scanare cu malwarebytes si schimba-ti parola facebook si scapa de aplicatiile pe care nu le cunosti din facebook happy.
Vad ca ai specificat de tableta.
De e tableta cu android, poti instala bitdefender, daca nu ai alt antivirus deja instalat happy

5 răspunsuri:
| mariaale a răspuns:

Daca nu l-ai deschis linkul nu iti afecteaza nimic.

| CatalinWaru a răspuns:

Nu iti viruseaza nimic

| CatalinWaru a răspuns:

Nu iti viruseaza nimic doar daca l-ai deschis linkul

| Cosmin2002 a răspuns:

Salut! Stai linistita nu conteaza daca l-ai deschis sau nu deoarece majoritatea tabletelor au auto-antivirus(tabletele: Samsung, Htc, Appel...) si iti recomand sa-l banez pe acel player/persoana. Multumit(a) de raspuns? Funda?

| c0ton a răspuns:

Antivirus care sa contolze paginile de net va bloca linkul sivei fi in siguraanta