| Moncherie a întrebat:

Am primit un virus de pe un site care mi s-a downloadat direct in calculator fara sa apas nimic. Se cheama System Tool. Din cate am inteles o sa imi distruga memoria, o sa-mi stearga lucruri le infecteaza, etc.
As vrea sa stiu cum as putea sa rezolv si de asemenea cum as putea sa scap de restul virsusilor. Ce antivirus imi recomandati?
Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te lua dupa astia care zic sa instalezi antivirus, ca no sa te lase, ia de pe net smitfraudfix, intri in safe mode deschizi programul si ii dai clean, dupa ce termina dai restart la calculator si gata, ai scapat de System Tool, take care.

6 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Incearca sa downloadezi http://www.kaspersky.ro/trials si sa instalezi,sa-l scanezi cu asta,vezi ca s-ar putea sa iti scoata virusul si nu se mai intampla nimic. Ia versiunea pure;) Daca nu merge, ia TDSS killer tot de la kaspersky, te rezolva daca nu reusesti cu pure;)

| vladimir23 a răspuns:

Kaspersly e unul bun si deleteaza prgrame care contin virusi, nu te sfatuiesc sa iei avast nu e asa de bun, ce mai este bun, mai este bun nod 32 si norton e unul dintre cele mai de calitate de antivirus.

| angela89 a răspuns:

Avira, este gratuit pe net. a gasit virusi pe care nod32 nu i-a gasit.
daca nu rezolvi, reinstaleaza windowsul, apoi imediat scaneaza-l cu antivirusul.

| GangstaLuv a răspuns:

Simplu,reinstaleaza windowsul

| Moncherie explică:

Tin sa mentionez ca nici notepadul na ma lasa sa-l deschid. Nici un program numai internet explorer sau opera.

| andra94e a răspuns:

Avg 2011 este un antivirus bun din punctul meu de vedere.ce poate din fisierele infectate le dezinfecteaza, iar restul le sterge...sau daca reformatezi windowsul este si asta o metoda de a scapa de virusihappybaftahappy