Eu cred ca trebuie sa ai grija si la calitatea cd-ului. In plus, nici vitezele foarte mici (4x) nu sunt recomandate (iti spun din proprie experienta), pentru ca risti sa se auda la fel de sacadat. Eu recomand 8x la cd audio si 16x la cd data. Nu am avut probleme cu astfel de viteze. Iti sugerez sa schimbi initial cd-ul (alt producator), iar, daca problema se repeta, sursa necazului ar putea fi si cd player-ul (de ce nu?). Schimba viteza inscriptionare, schimba cd si pe urma ne spui cum s-a comportat.
Bafta!
ps: cd-urile lightscribe iti ofera posibilitatea sa creezi o imagine pe ele, pe zona unde de obicei e trecut producatorul si specificatiile discului (trebuie cd-uri speciale - care sunt ceva mai scumpe, dar si unitatea de inscriptionare trebuie sa fie prevazuta cu aceasta functie. Nu orice cd-rw sau dvd-rw face acest lucru).
Lightscribe sunt cd-uri speciale care pot fi printate cu tehnologia "lightscribe" (sa poti desena pe ele daca ai o unitate cu lightscribe). este curios ce zici, ma tem sa nu fie de la unitatea optica. ai incercat cu alte programe (de ex cdbrunerxp http://cdburnerxp.se/en/download ) sau la alte cd playere?
anonim_4396 întreabă:
Andrei1124 întreabă: