| DanielDesumoulins a întrebat:

Am probleme cu un PC. Mi se tot opreşte de la o vreme. Am crezut că e de la pasta izolantă dintre cooler şi procesor, am pus pasta noua, nimic. Apoi am crezut ca e de la RAM, am cumpărat RAM nou, la fel, tot se stinge. Numai stiu ce să-i mai fac? Ce poate fi? Auzisem că poate fi de la sursa. Este adevarat?

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Da.probabil ca e de la sursa!
cel mai bine il duci la un service, sa iti zica ei ce si cum...

| JT a răspuns:

Am avut si eu problema asta! Cauza este praful intens din unitate(asa a fost la mine)! Daca ai un compresor ceva, incearca sa descfaci unitatea si sa-i sufli praful, iar daca nu, poti sa duci unitatea la 1A(stiu ca au sediu in orice oras) sau la alta firma cu astfel de probleme! Succes!

| ravanoos a răspuns:

E de la praf si ti se supra incalzeste pentru ca praful se depune pe ventilator. Poti vedea temperatura prin programul Speed Fan.Dul la reparat si spune-i ca ti se tot inchide si o sa rezolve.Se poate face si acasa dar la laptop e mai usor dar e mai bine sa-l duci la reparat ca aia stiu exact ce trebuie sa faca.Se mai depune praf pe ventilator in cursul anilor

| fly4love a răspuns:

Posibil sa fie cablul de la sursa! ca asta mi se se intampla si mie! am schimbat cablul si nu mai am treaba!