| xQuaD a întrebat:

Am probleme rau cu windows cand am instalat windows numi instala unele pack din windows si acum am probleme cu netul - cand vreau sa descarc ceva imi zice 99% si imi scade din MB/s + nu ma lasa sa intru pe unule siteuri, nu ma lasa sa ascult radio -muzica-videoclipuri, si nu pot sa instalez unele programeme sa zicem java- The Windows Installer Service could not be accessed.This can occur if you running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed.Contact your support personnel for assistance si de la windows - Windows disk( Excepting Processing Message c0000013 Parameters 75b6bf7c 4 75b6bf7c 75b6bf7c) PS. nu stiu unde sa postez am Postat la Informatii utilitare -ca imi este util Cine ma ajuta sa repar dau cea mai mare funda - Va rog ajutati-ma mult!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nu e instalat corect windows-ul.Esti sigur ca wiindows-ul e cel care se potriveste calculatorului tau? O alta cauza este, daca cd-ul cu windows e zgariat, nu mai copie absolut tot la instalare, asa am patit si eu, am sarit cateva file si nu-mi mergea bine. Solutia ar fi sa cauti alt cd cu windows care se potriveste tie si sa-l instalezi corect.Asta e parerea mea.

4 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Toate erorile provin de la instalarea incompleta a sistemului. Fa rost de alta imagine, scrie CD\DVD cu viteza nu mai mare de 10-12 si instaleaza-l inca odata.

| xQuaD explică:

Pai sa zicem ca nu pot sa fac nimic macar in legatura cu netul? sa descarc ceva dp net? sau sami resintalez windows dupa net? ca nu mai am niciun cd cu windows crying

| anonim_4396 a răspuns (pentru xQuaD):

Cele de pe net nu sunt bune crede-ma. Trebuie sa gasesti unul, pe la amici sau rude. Sau cheama pe cineva care are, ii platesti, e 30 de lei o reinstalare, cel putin asa stiu.